2024. március 3., vasárnap - Kornélia

Hírek

Újabb bérlő választotta a WING fejlesztésében álló East Gate Pro Business Parkot

2024-01-22 174

A WING Industrial újabb jelentős megállapodást írt alá az egyik legnagyobb regionális csomaglogisztikai szereplővel az East Gate Pro Business Parkban. Az M3 és M0 autópályák kereszteződésénél található üzleti park a nagysikerű East Gate folyatásaként épül. Az East Gate PRO parkban tavaly adták át a harmadik csarnoképületet, most pedig a negyedik, B2-es csarnokra kötött hosszú távú előbérleti szerződést a cégcsoport. A 9 000 négyzetméteres épület built-to-suit (BTS) előbérleti konstrukcióbanvalósul meg 2024 végére.

 A WING Industrial hosszú távú szerződést kötött, egy Közép-Kelet Európában aktív csomaglogisztikai cégcsoport magyarországi leányvállalatával az East Gate Pro Business Park negyedik csarnokának bérbeadásáról. A bérlő közel háromezer átvételi ponttal rendelkezik Magyarországon, és a kifejezetten csomaglogisztikai tevékenységükhöz épülő csarnok révén tovább erősíti pozícióját a régióban.  A bérlő igényeihez társítottan a B2-es csarnok a sztenderd raktáraktól eltérően többek között jelentősebb irodaaránnyal, nagyobb manipulációs és parkolóterülettel, cross docking lehetőséget biztosító dokkoló és szintbeli kapukkal, valamint hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerrel kerül kialakításra. A fenntarthatósági elveinkkel összhangban az új csarnok várhatóan 2024 utolsó negyedévére készül el, a Weinberg ’93 Építő Kft. kivitelezésében.

"A WING-nél fontos számunkra, hogy mind a BTS, mind pedig a spekulatív célú fejlesztések megfelelő arányban helyet kapjanak a portfóliónkban. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az azonnali bővülési vagy sztenderd megoldásokra irányuló piaci igények mellett, ki tudjuk szolgálni az egyedi megkereséseket is. Büszkék vagyunk rá, hogy hamarosan újabb bérlőt köszönthetünk az East Gate Pro Business Parkban, méghozzá BTS konstrukcióban, hosszútávú együttműködés keretében. Az East Gate Pro Business Parkban további 20 000 négyzetméternyi csarnokfejlesztés van jelenleg előkészítés alatt, illetve korábban már három csarnokot, összesen közel 30 0000 négyzetméternyi területet adtunk át. A fejlesztés ezáltal nem csak a WING Industrial portfólióját erősíti, hanem hozzájárul az észak-pesti régió ipari és logisztikai infrastruktúrájának további erősítéséhez is” – mondta Korda Zsófia, a WING Zrt. Corporate Sales Relations and Business Development Chief Sales Officere (CSO).

East Gate PRO a nagy sikerű East Gate Business Park második üteme, amely modern és személyre szabható raktározási megoldásokat kínál az M0 és M3 autópályák találkozásánál. A park magas technológiai minőségű épületeket kínál gyártó-, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnokterekkel, színvonalas irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve.

A WING a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjaként nagy figyelmet fordít az ESG követelményrendszerére: legnagyobb fejlesztései már több mint tíz éve a fenntarthatóság jegyében épülnek, valamint a meglévő teljes ipari portfoliója tekintetében is elkötelezett abban, hogy középtávon mindegyik zöld minősítést szerezzen. A B2-es csarnok tervezett fenntarthatósági minősítése az előzőleg átadott csarnokokhoz hasonlóan BREEAM Very Good.

A WING Industrial, a WING ipari és logisztikai fejlesztésekért felelős üzletága, az elmúlt két évtizedben egyedülálló szakértelmet szerzett az egyedi igényekre szabott csarnokmegoldások terén. Mára az ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések piacának egyik vezető hazai szereplőjévé vált. A WING Industrial által épített magas technológiai minőségű épületek gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnoktereket kínálnak, igény szerint színvonalas irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve. Jelenleg összesen 330 000 m2 fejlesztési potenciállal rendelkezik Budapesten és vonzáskörzetében, és az East Gate és East Gate PRO mellett olyan projektek köthetők hozzá, mint a Airport City Business Park vagy a Login Business Park.

***

A WING-ről

 

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Újabb bérlők költöznek nyáron a WING által fejlesztett Libertybe

Újabb bérlők költöznek nyáron a WING által fejlesztett Libertybe

More details
Várkonyi Balázs a jövőbe fektet, beszáll az Avokadoba

Várkonyi Balázs a jövőbe fektet, beszáll az Avokadoba

More details
Átadta 1000. lakását a LIVING

Átadta 1000. lakását a LIVING

More details
Egyre több városból érdeklődnek a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzés iránt

Egyre több városból érdeklődnek a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzés iránt

More details
Milyen vevői csoportok aktívak most az ingatlanpiacon?

Milyen vevői csoportok aktívak most az ingatlanpiacon?

More details
Milliókat bukhatnak a cégek a mesterséges intelligencia miatt

Milliókat bukhatnak a cégek a mesterséges intelligencia miatt

More details
FDI-engedélyeztetés: a szabály, ami nem vész el csak mindig átalakul

FDI-engedélyeztetés: a szabály, ami nem vész el csak mindig átalakul

More details
A jövő szakmáinak 85%-át még fel sem találták

A jövő szakmáinak 85%-át még fel sem találták

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője