Online marketing

online marketing puzzleSzeretné, ha weblapja vagy webáruháza sokkal látogatottabb, informatívabb lenne, több üzletet hozna? Ha most indul, segítünk a weblap, webáruház elkészítésében, illetve a meglévő oldal optimalizálásában, hogy könnyebben megtalálják ügyfelei az interneten, és vevőként vissza is térjenek az oldalára!

content marketing tartalomÖrömmel segítünk egyedi tartalmak, nyomtatott és online hírlevelek, minimagazinok szerkesztésében, terjesztésében, hírdobozok kihelyezésében:  legyen az OGH az Ön "hírszerzője"! Portáljaink és hírleveleink kapcsán több mint 180.000 olvasót érünk el. Profitáljanak Önök is belőle!

ogh portalokÍme az OGH - portálok és persze a hírleveleik, amelyekről előbb említettük, hogy a hazai gazdasági életből mintegy 180.000 olvasót érnek el. A legnépszerűbbek az eseményorientált portáljaink - az Esemény Menedzser, a Rendezvény Világ és az Esküvő Világ - amelyek célzottan olyan magánszemélyeket, cégeket érnek el, akik különböző privát, üzleti illetve szabadidős események kapcsán keresnek híreket, szolgáltatásokat.

weboldal keszitesA weboldalkészítés, tárhely keresés, problémája sokaknak ismerős. A tervezéstől a kivitelezésig eltelt idő gyakran több hónapot is felemészt. Unja a várakozást? Vegye kezébe a irányítást! Miért ne lehetne weboldala rövid időn belül? Miért kellene a weboldaltervezők időbeosztását figyelembe vennie, ha már holnap szeretne megjelenni a világhálón?

  • 1
  • 1