2021. február 28., vasárnap - Elemér

Hírek

A budapesti Green Court Office-ban nyitja meg legújabb bemutatótermét az olasz Vagheggi

2021-02-23 15

2021 második felében a budapesti Green Court Office irodaházban nyitja meg legújabb bemutatótermét Olaszország vezető professzionális fitokozmetikai márkája, a Vagheggi. A fenntarthatóság iránt elkötelezett olasz vállalat hazai képviselete a Codic Hungary BREEAM Excellence előminősítéssel rendelkező, környezettudatos irodaházát választotta működése új helyszínéül. Az új 300 m2-es exkluzív üzlet kettős célt szolgál: a Vagheggi a kozmetikusoknak szóló hazai, közel 30-féle képzési programját és prémium értékesítési tevékenységét is ide csoportosítja.

Az 1975-ben alapított Vagheggi a professzionális fitokozmetikai piac egyik elismert és meghatározó olasz brandje. A márka már több, mint 15 éve van jelen Magyarországon, 2013-ban pedig úgy döntött az olasz anyacég, hogy hazánkban nyitja meg – máig egyetlen – külföldi leányvállalatát. A Vagheggi az elmúlt három évben évente 20-30 százalékos növekedést ért el, 2021-ben 15-20 százalékos árbevétel növekedést terveznek. A Vagheggi kiemelkedik abban, hogy a hagyományos természetes kozmetikumok és a legfejlettebb iparági technológia és kutatás-fejlesztés összekapcsolásával alkotja meg prémium bőrápolási termékeit. A Green Court Office-ban megnyíló 300 m2-es exkluzív bemutatóteremmel a Vagheggi a korábbinál is magasabb szintre emeli hazai működését: a közel 400-féle – eddig csak a kozmetikusokon keresztül forgalmazott – termékeit szélesebb hazai vásárlóközönség számára is közvetlenül elérhetővé teszi, és népszerű, kozmetikusoknak szóló szakmai tréningprogramja is új helyszínt kap.

„Rendkívül megtisztelő számomra, hogy Magyarországon én láthatom el a Vagheggi képviseletét. Az elmúlt években olyan disztribútorhálózatot hoztunk létre, amellyel több száz kozmetikust szolgálunk ki országszerte. Itt volt az ideje, hogy – a jövőbe tekintve – a minden tekintetben csúcskategóriás Green Court Office-ba költözzünk. – foglalta össze Alessandro Farina, a Vagheggi Kft. ügyvezető igazgatója. Nagy elvárásokkal és új projektekkel vágunk neki ennek az időszaknak, amellett, hogy – a világjárvány ellenére is – organikusan növekedünk. Annak pedig külön örülünk, hogy a Codic Hungary látásmódja is hasonlatos a miénkhez.”

Az ügyvezető igazgató rámutatott: a Vagheggi az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, kozmetikai és lakossági felhasználásra egyaránt. A cég a hatóanyagok kiválasztásában is „fairtrade” elveket követ, és ragaszkodik a felhasznált alapanyagok tisztaságához és magas minőségéhez. Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100%-ban „Made in Italy”, és a termékek csomagolása is környezetbarát.

Ezért a BREEAM Excellence előminősítéssel rendelkező A-kategóriás Green Court Office kiválasztásában is kulcsszerepe jutott annak, hogy az irodaházban találkoznak a kiemelkedő technológiai megoldások a fenntartható, tervezéssel. A Green Court Office markáns zöld koncepciója és kiváló elhelyezkedése a Váci úti irodakorridor új fókuszpontjában jól kiegészíti a Vagheggi által képviselt környezettudatos, prémium minőséget.

„Örülünk, hogy a Vagheggi minket választott: közös és évtizedes az elkötelezettségünk a kiválóság és a fenntarthatóság mellett. Az emberek jólétét helyezzük a középpontba, legyen szó akár a CODIC környezettudatos ingatlanjairól, akár a Vagheggi fitokozmetikai termékeiről.” – mutatott rá Christophe Boving, a Codic Hungary ügyvezető igazgatója.   

Csiernik Ibolya a Codic bérbeadási és marketing vezetője hozzátette, hogy a Vagheggi döntése arra is rámutat, hogy a fenntartható és minőségi ingatlanfejlesztések a pandémia ellenére is keresettek. „Irodabérlőink és a Green Court Residence projektben lakók a szolgáltatások széles választékát élvezhetik, büszkén adunk ehhez a kínálathoz egy prémium olasz kozmetikai márkát.” - tette hozzá.

A Green Court Office irodaház a Codic Hungary fejlesztése, partnerségben a Pesti Házak Zrt.-vel és a Picton Group AG-vel. A megállapodás kapcsán a Vagheggit a Colliers International képviselte.

„Hihetetlenül jó látni, hogy a Codic és a Vagheggi mennyire hasonló ambíciókkal, törekvésekkel és üzleti elvek mentén működik. Szinte magától értetődőnek tűnik, hogy az olasz márka a Green Court Office-t választotta első prémium üzletének helyszínéül.” – mondta a szerződés kapcsán Tim Hulzebos, a Colliers Magyarország ügyvezető igazgatója.


(Forrás: www.irodakereso.info)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Február 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Leipziger Buchmesse 2022

Leipziger Buchmesse 2022

More details
Robot segíti a térdprotézis beépítését

Robot segíti a térdprotézis beépítését

More details
A budapesti Green Court Office-ban nyitja meg legújabb bemutatótermét az olasz Vagheggi

A budapesti Green Court Office-ban nyitja meg legújabb bemutatótermét az olasz Vagheggi

More details
Prága, Budapest és Varsó a szállodaüzemeltetők érdeklődésének középpontjában

Prága, Budapest és Varsó a szállodaüzemeltetők érdeklődésének középpontjában

More details

"Egyedül nem megy!" – beszélgetés Seifert Ibolyával, az Interpress Kiállítások Kft. ügyvezetőjével

More details
Karanténkultúra Meetup, 2021. február 23. Zoom Meeting

Karanténkultúra Meetup, 2021. február 23. Zoom Meeting

More details
Új, kibővített virtuális sétákat kínál a Műcsarnok

Új, kibővített virtuális sétákat kínál a Műcsarnok

More details
Ingyenes online játékot hirdet a Nemzeti Múzeum

Ingyenes online játékot hirdet a Nemzeti Múzeum

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője