2024. június 19., szerda - Gyárfás

Hírek

Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

2024-04-25 206

Újabb nemzetközi bérlő költözik 2024 őszén a WING által fejlesztett vegyesfunkciós Liberty épületbe: a Flowserve Hungary Services, a Flowserve Corporation hazai leánycége, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és szeleptechnikai megoldásoknak, valamint ezek komplett rendszereinek szakterületén. Több mint 50 országban működő vállalatként a cég gépészeti és ipari szivattyúkat, tömítéseket és szelepeket, valamint áramlástechnikai szolgáltatások széles választékát gyártja. A szerződéssel az épület 5. emelete kap új bérlőt, 2550 négyzetméteres irodaterületen.

A Liberty vegyesfunkciós épület 2024 őszétől új nemzetközi bérlőt köszönthet. Az amerikai multinacionális vállalat, a Flowserve Corporation magyar leányvállalata 2550 négyzetméterre kötött irodabérleti szerződést a Könyves Kálmán körúti épületben. A leendő Bérlő számára kiemelt szempont volt a modern és minőségi iroda választása, a Liberty pedig az egyedi bérlői igényeket figyelembe véve, változatos szolgáltatásokat kínálva nyújt új székhelyet a vállalat 260 dolgozójának. A Flowserve Hungary-t a Knight Frank Hungary képviselte a bérbeadási folyamatban.

„Ez a megállapodás újabb fontos mérföldkő az épület számára, ami tovább erősíti a Liberty hírnevét, és jól mutatja, hogy az épület az innováció és hatékonyság iránt elkötelezett bérlőket vonzza. A változatos szolgáltatási paletta, az újépítésű iroda-hotel vegyesfunkciós ház kiemelkedő infrastruktúrája, valamint a zöld megoldások mind kiváló lehetőséget nyújtanak a modern irodát keresőknek, ami ma Budapesten egyedülálló kombináció. A WING által megvalósított Liberty és Telekom épület már önmagában egy figyelemreméltó bérbeadható irodaterület- volument képvisel, amelyből adódóan az elmúlt időszakban a Népliget és környéke egy korábban kevésbé értékelt lokációból magas presztízsű iroda alpiaccá pozicionálódott át” – mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Új irodánk kiválasztásakor elsődleges szempontunk volt, hogy kiválóan megközelíthető lokációban legyen, valamint olyan irodát válasszunk, ahol minőségi környezetben végezhetjük munkánkat és egyúttal csökkenthetjük irodai működésünkből adódó szénlábnyomunkat. Irodánkat egyedi igényeinknek megfelelően foglalhatjuk majd el, többek között fontos kritérium volt a hatékony ültetés kialakítása, valamint az új irodába költözéssel a hibrid munkavégzést támogató többfunkciós területek kialakításával kapcsolatos terveink megvalósítása. Vállalatunk működését tekintve szintén mérföldkő a költözésünk, hiszen korábban két lokáción foglaltuk el székhelyünket, most pedig cégünk a Liberty komplexumnak köszönhetően egy helyszínen, egy egységes budapesti irodában folytathatjuk mindennapi működésünket” – mondta Molnár Gergely, a Flowserve Hungary ügyvezető igazgatója.

A Népliget és környéke Budapest arculatát meghatározó, fenntartható épületekkel és azokban elérhető változatos, minőségi szolgáltatásokkal egy teljesen új, az elmúlt években kiugró fejlődésen átment negyeddé avanzsált, amely a vállalatok, a munkavállalók, a környékbeliek és tágabb értelemben a városlakók, illetve a turisztikai célú látogatók egyaránt kihasználhatnak.

A Liberty bérlői számára a nyár folyamán kiteljesedik a szolgáltatások köre. A hotelhez tartozó prémium well-being és kényelmi szolgáltatások, mint hamarosan nyíló panorámás rooftop bár, a TRIBE Table étterem és kávézó, illetve a konferenciatermek kiegészülnek a dolgozók részére egyedileg kialakított Liberty Gourmenza étteremmel és speciality kávézóval, valamint a Monza Care prémium autómosó- és kozmetikával. A Liberty dolgozói számára az épületben lévő szolgáltatások mellett a szomszédos Telekom épületben is elérhető számos szolgáltató: a földszinten, két, változatos iroda menüt kínáló étterem várja a környék dolgozóit, valamint a Telekom épület központi aulájában 2024 tavaszán megújult külsővel nyitja meg legújabb pékségét és kávézóját a Nor/ma csoport.

A Liberty, mint energiahatékony zöld ingatlan felépüléséhez a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlanalap alprogramjának keretében befektetett állami, nem visszatérítendő forrás is hozzájárult. A Tőkeprogram pályázati eljárásában nyertes ingatlanalapok számára a Magyar Fejlesztési Bank társbefektetőként nyújtott forrásokat, így járulva hozzá a beruházási aktivitás növeléséhez, az energiahatékonyság javításához, valamint zöldfejlesztések megvalósításához.

***

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,5 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Június 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tartalom galéria

Merre tart a hazai ingatlanpiac?

Merre tart a hazai ingatlanpiac?

More details
Donald Trump Jr. telt ház előtt tartott nagysikerű előadást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) gazdasági konferenciáján

Donald Trump Jr. telt ház előtt tartott nagysikerű előadást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) gazdasági konferenciáján

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Rekordot dönt a külföldi magyar gyerekek táboroztatása itthon

Rekordot dönt a külföldi magyar gyerekek táboroztatása itthon

More details
Szerkezetkész az Univery, Józsefváros egyik legújabb társasház fejlesztése

Szerkezetkész az Univery, Józsefváros egyik legújabb társasház fejlesztése

More details
Ez a legerősebb márkával rendelkező szakmai szervezet Magyarországon

Ez a legerősebb márkával rendelkező szakmai szervezet Magyarországon

More details
Lehetnek zöldebbek a hűtési megoldások, de hogyan?!

Lehetnek zöldebbek a hűtési megoldások, de hogyan?!

More details
Okospad, okoszebra, okosjátszótér az Atomvárosban

Okospad, okoszebra, okosjátszótér az Atomvárosban

More details
Visszafogott bővülés májusban

Visszafogott bővülés májusban

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője