2024. április 27., szombat - Zita

Hírek

Újabb bérlők költöznek nyáron a WING által fejlesztett Libertybe

2024-02-22 159

Négy újabb bérlő költözik 2024 nyarán a WING által fejlesztett vegyesfunkciós Liberty épületébe. A Coop, a FedEx, a Praktiker és a 3 Print összesen több mint 3500 négyzetméter irodaterületre írt alá irodabérleti szerződést. A leendő bérlők számára a komplexum változatos szolgáltatásokat kínál, a kiskereskedelmi területek bérbeadottsága már elérte a 100 százalékot.

A magyar élelmiszer-üzletlánc, a Coop, az amerikai székhelyű multinacionális szállítmányozási, e-kereskedelmi és üzleti szolgáltató vállalat logisztikai részlege, a FedEx, a magyar tulajdonban lévő, országos hálózattal rendelkező Praktiker barkácsáruházlánc és az end-to-end nyomtatási megoldásokat kínáló 3 Print kötöttek bérleti szerződést a Liberty összesen több mint 3500 négyzetméternyi irodaterületére. A vállalatok idén nyáron foglalják el új irodáikat az épületben. A Coop a Property Solution Group, a FedEx és a 3 Print az iO Partners Hungary Kft. képviseletében írta alá a megállapodást.

„Büszkék vagyunk rá, hogy további négy nagy presztízsű vállalat döntött a Liberty mellett. A szolgáltatásoknak, a jó lokációnak, az irodapiaci trendeknek és a fenntarthatósági szempontoknak megfelelő fejlesztési koncepciónak köszönhetően a Liberty számos nemzetközi és hazai vállalatnak jelent optimális választást. Vegyesfunkciós épületből fakadóan a komplexum a szolgáltatások terén is élen jár. Az év végén került átadásra az ibis-Tribe dual-branded szálloda és mára a kiskereskedelmi területek is mind bérlőre találtak, tovább bővítve ezzel az épület nyújtotta lehetőségeket és a környék szolgáltatásmixét. Elmondhatjuk, hogy az ország egyik legnagyobb irodaházával, a szintén a WING által fejlesztett Telekom székházzal együtt új, a legjobb irodapiaci lokációkkal azonos minőségű desztinációt hoztunk létre” – mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Liberty bérlői számára a hotelhez tartozó prémium well-being és kényelmi szolgáltatások, mint a TRIBE Table étterem és kávézó, a konferenciatermek, illetve hamarosan nyíló panorámás rooftop bár egyaránt igénybe vehetők. A kültéri bútorokkal felszerelt belső kert, a tetőtéri sportpálya és futókör is kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak majd. Az elektromos jármű töltőállomásokkal és Parkl parkolóhely menedzser rendszerrel ellátott négy szintes, 650 férőhelyes mélygarázs és a kerékpárbarát, valamint wigo autómegosztó megoldások segítik a kényelmes munkába járást. A dolgozók további komfortjához a házban elhelyezett eMAG Easybox, Foxpost és Evrobox csomagautomaták járulnak hozzá. A kereskedelmi egységek közül a földszinten kapott helyet a Focivilág és Absolute Teamsport 360 négyzetméteres üzlete is. A jelenleg működő szolgáltatások köre tovább bővül az év folyamán: kora nyártól Monza Care prémium autómosó- és kozmetika, szeptembertől pedig a Liberty Gourmenza étterem és speciality kávézó is várja majd a Liberty dolgozóit és a környékbelieket egyaránt.

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél található, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában. A közvetlen közelben található Népliget fontos csomópontja Budapestnek, innen az M3-as metró és az 1-es villamos segítségével a város bármely pontja könnyen megközelíthető, míg a Libertyvel szemközti Népliget autóbusz-pályaudvarról és a mellette lévő Ferencváros vasútállomásról számos belföldi és külföldi járat indul.

***

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

More details
Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

More details
Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

More details
Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

More details
Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

More details
Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

More details
A faültetés befektetés a jövőbe  - A Weerts Logistics Park jóvoltából zöldül Vecsés

A faültetés befektetés a jövőbe - A Weerts Logistics Park jóvoltából zöldül Vecsés

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője