2024. április 15., hétfő - Tas, Anasztázia

Hírek

Újabb bérlők költöznek nyáron a WING által fejlesztett Libertybe

2024-02-22 156

Négy újabb bérlő költözik 2024 nyarán a WING által fejlesztett vegyesfunkciós Liberty épületébe. A Coop, a FedEx, a Praktiker és a 3 Print összesen több mint 3500 négyzetméter irodaterületre írt alá irodabérleti szerződést. A leendő bérlők számára a komplexum változatos szolgáltatásokat kínál, a kiskereskedelmi területek bérbeadottsága már elérte a 100 százalékot.

A magyar élelmiszer-üzletlánc, a Coop, az amerikai székhelyű multinacionális szállítmányozási, e-kereskedelmi és üzleti szolgáltató vállalat logisztikai részlege, a FedEx, a magyar tulajdonban lévő, országos hálózattal rendelkező Praktiker barkácsáruházlánc és az end-to-end nyomtatási megoldásokat kínáló 3 Print kötöttek bérleti szerződést a Liberty összesen több mint 3500 négyzetméternyi irodaterületére. A vállalatok idén nyáron foglalják el új irodáikat az épületben. A Coop a Property Solution Group, a FedEx és a 3 Print az iO Partners Hungary Kft. képviseletében írta alá a megállapodást.

„Büszkék vagyunk rá, hogy további négy nagy presztízsű vállalat döntött a Liberty mellett. A szolgáltatásoknak, a jó lokációnak, az irodapiaci trendeknek és a fenntarthatósági szempontoknak megfelelő fejlesztési koncepciónak köszönhetően a Liberty számos nemzetközi és hazai vállalatnak jelent optimális választást. Vegyesfunkciós épületből fakadóan a komplexum a szolgáltatások terén is élen jár. Az év végén került átadásra az ibis-Tribe dual-branded szálloda és mára a kiskereskedelmi területek is mind bérlőre találtak, tovább bővítve ezzel az épület nyújtotta lehetőségeket és a környék szolgáltatásmixét. Elmondhatjuk, hogy az ország egyik legnagyobb irodaházával, a szintén a WING által fejlesztett Telekom székházzal együtt új, a legjobb irodapiaci lokációkkal azonos minőségű desztinációt hoztunk létre” – mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Liberty bérlői számára a hotelhez tartozó prémium well-being és kényelmi szolgáltatások, mint a TRIBE Table étterem és kávézó, a konferenciatermek, illetve hamarosan nyíló panorámás rooftop bár egyaránt igénybe vehetők. A kültéri bútorokkal felszerelt belső kert, a tetőtéri sportpálya és futókör is kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak majd. Az elektromos jármű töltőállomásokkal és Parkl parkolóhely menedzser rendszerrel ellátott négy szintes, 650 férőhelyes mélygarázs és a kerékpárbarát, valamint wigo autómegosztó megoldások segítik a kényelmes munkába járást. A dolgozók további komfortjához a házban elhelyezett eMAG Easybox, Foxpost és Evrobox csomagautomaták járulnak hozzá. A kereskedelmi egységek közül a földszinten kapott helyet a Focivilág és Absolute Teamsport 360 négyzetméteres üzlete is. A jelenleg működő szolgáltatások köre tovább bővül az év folyamán: kora nyártól Monza Care prémium autómosó- és kozmetika, szeptembertől pedig a Liberty Gourmenza étterem és speciality kávézó is várja majd a Liberty dolgozóit és a környékbelieket egyaránt.

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél található, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában. A közvetlen közelben található Népliget fontos csomópontja Budapestnek, innen az M3-as metró és az 1-es villamos segítségével a város bármely pontja könnyen megközelíthető, míg a Libertyvel szemközti Népliget autóbusz-pályaudvarról és a mellette lévő Ferencváros vasútállomásról számos belföldi és külföldi járat indul.

***

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

A társaságcsoport a közép-európai régióban tevékenykedő nagyvállalatok megbízható, hosszútávú partnere, stabil pénzügyi háttérrel bír, sikeres ingatlankötvénykibocsátó. A vállalat célja, hogy világszínvonalú és környezettudatos ingatlanfejlesztéseket valósítson meg, amelyek új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetet és a közösségeket.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Ezzel számolj idén, ha klímát vásárolsz!

Ezzel számolj idén, ha klímát vásárolsz!

More details
Magyar cég került be Európa legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé

Magyar cég került be Európa legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé

More details
Nem félnek belevágni a magyarok az otthonfelújításba

Nem félnek belevágni a magyarok az otthonfelújításba

More details
Felvehetem-e titokban az üzleti tárgyaláson elhangzottakat?

Felvehetem-e titokban az üzleti tárgyaláson elhangzottakat?

More details
10 százalék fölött lehet már a magyar okosotthonok száma

10 százalék fölött lehet már a magyar okosotthonok száma

More details
Megnyílt a Gourmenza a H2Offices-ben

Megnyílt a Gourmenza a H2Offices-ben

More details
A Blochamps Capital, az Apelso Trust és az MBH Bank szakmai támogatásával bemutatja hiánypótló szakkiadványát: Családi Vagyontervezési Brosúra

A Blochamps Capital, az Apelso Trust és az MBH Bank szakmai támogatásával bemutatja hiánypótló szakkiadványát: Családi Vagyontervezési Brosúra

More details
Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője