2024. április 27., szombat - Zita

Hírek

Átadta 1000. lakását a LIVING

2024-02-14 182

Ezredik lakását adta át a LIVING, ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája. A lakóingatlan-fejlesztőnek jelenleg három beruházása van folyamatban a XIII. kerületben, az alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma pedig megközelíti a 2000 darabot. A LIVING az okos és fenntartható megoldásokat, az energia-és költséghatékonyságot, valamint az ügyfelek egyedi igényeit helyezi előtérbe, így minden lakását ebben a szemléletben építi.

A LIVING 2017-ben alakult meg a WING lakófejlesztésekre specializálódott üzletágaként, az idei évben pedig jelentős eseményhez érkezett, hiszen átadta 1000. lakását. A LIVING működésének alapértéke, hogy tudatos lokációválasztással, fenntartható fejlesztéseikkel minimalizálják a környezeti és közlekedési terhelést. Fejlesztései is ezen értékek mentén jönnek létre: alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti a 2000, eladott lakásainak száma pedig meghaladja az 1400 darabot.

A LIVING számára mindegyik lakóprojekt esetében fontos szempont a kiváló közlekedési infrastruktúra akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Az elkészült és fejlesztés alatt álló lakóparkok a 13. kerület frekventált, mégis csendes területein helyezkednek el, közel a Váci úti irodafolyosóhoz és annak fejlett szolgáltatáspalettájához. Emellett a LIVING rövid távú céljai közé tartozik, hogy további kerületekben indítson projekteket, ezzel is szélesítve meglévő lakáskínálatát.

A LIVING lakófejlesztései közül elsőként a Kassák Residence-t adták át 2020-ban, ezt követte a Metropolitan Garden 2021-ben, majd a Park West 1 és a Kassák Projekt folytatásaként a Kassák Passage 2022-ben. 2023 szeptemberében pedig a nagy sikerű Park West Projekt második üteme, a Park West 2 szerezte meg a használatbavételi engedélyét. A LIVING jelenleg is fejlesztés alatt álló ingatlanjai között szerepel a belváros-közeli Park West 3, a Kassák Projekt befejező üteme, a Kassák Terrace és a zöld környezetben épülő, idén átadásra kerülő, BREEAM „very good” minősítésű Le Jardin lakóparkok, melyek a megszokott kényelmi funkciókkal és smart technológiákkal felszerelve készülnek.

„A LIVING-nél küldetésünk, hogy a lakók életminőségét javítsuk, olyan otthonokat létrehozva, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Céljainkat szem előtt tartva szolgáltatás-hálózatunkat az ügyfelek igényeire szabva hoztuk létre, szakmai csapatunk pedig az alapításunk óta megoldásfókuszú gondolkodással támogatja az ügyfeleinket. Örömmel látjuk, hogy a piaci és ügyféligények találkoznak fejlesztéseinkkel, melyet pontosan tükröz, hogy működésünket tekintve fontos mérföldkőhöz érkeztünk: átadhattuk a LIVING 1000. lakását. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jövőben is megdolgozzunk a bizalomért, és bizonyítsuk, hogy az ingatlanfejlesztés egy sokrétű folyamat, mely által nem csupán ingatlanokat, hanem az élet minőségét is fejlesztjük” – mondta Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója.

 

A LIVING a beruházásai során kiemelt figyelmet szentel a fenntarthatóságra és a hatékony energiafelhasználásra, melyek a lakók számára kedvezőbb és alacsonyabb rezsi költségeket jelenthetnek. Az energiagazdálkodás és a környezettudatos megoldások mellett a lakók kényelme is sarkalatos pont a fejlesztő számára. A LIVING professzionális szolgáltató cége, a LIVING Service három területen könnyíti meg a lakók mindennapjait:

  • A Community LIVING szolgáltatások részeként a car-sharing mellett többek között nappali-társalgó, könyvtár, fészer és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető.
  • A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok.
  • A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék, a lakás berendezésétől a bérbeadáson át az ingatlan teljeskörű hasznosításáig.

Az 1000. lakást átvevő tulajdonos számára a LIVING professzionális szolgáltató cége, a LIVING Service az ingatlan díjmentes kezelését biztosítja egy éven keresztül.



A LIVING-ről

A LIVING Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, célja olyan modern, fenntartható, városi otthonok létrehozása, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING 2017-es alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti a 2000 db-ot, eladott lakásainak száma meghaladja az 1400 db-ot. Megvalósult fejlesztései a Kassák Residence, a Metropolitan Garden, a Park West 1-2 és a Kassák Passage, folyamatban lévő projektjei a Park West 3, a Kassák Terrace és a Le Jardin lakóparkok. A lakófejlesztésekben közös a kiváló közlekedési lehetőségekkel és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, az átlagon felüli műszaki minőség és környezettudatos, fenntartható megoldások. A vállalat professzionális szolgáltatócége, a LIVING Service három területen könnyíti meg a lakók mindennapjait: a Community LIVING szolgáltatások részeként többek között közösségi nappali-társalgó, közösségi könyvtár, takarítás, car-sharing, közösségi fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel érhető el; a Smart LIVING megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos okosotthonok valósulnak meg, a LIVING Solutions szolgáltatásokkal pedig a lakástulajdonosok a saját vagy befektetési célra vásárolt lakásukkal kapcsolatos teendőikhez kapnak segítséget a lakberendezési szolgáltatástól kezdve, akár az ingatlan teljeskörű hasznosításáig.

I Forrás: LIVING/Üzleti Hírszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

More details
Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

More details
Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

More details
Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

More details
Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

More details
Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

More details
A faültetés befektetés a jövőbe  - A Weerts Logistics Park jóvoltából zöldül Vecsés

A faültetés befektetés a jövőbe - A Weerts Logistics Park jóvoltából zöldül Vecsés

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője