2024. április 15., hétfő - Tas, Anasztázia

Hírek

Átadta 1000. lakását a LIVING

2024-02-14 176

Ezredik lakását adta át a LIVING, ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája. A lakóingatlan-fejlesztőnek jelenleg három beruházása van folyamatban a XIII. kerületben, az alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma pedig megközelíti a 2000 darabot. A LIVING az okos és fenntartható megoldásokat, az energia-és költséghatékonyságot, valamint az ügyfelek egyedi igényeit helyezi előtérbe, így minden lakását ebben a szemléletben építi.

A LIVING 2017-ben alakult meg a WING lakófejlesztésekre specializálódott üzletágaként, az idei évben pedig jelentős eseményhez érkezett, hiszen átadta 1000. lakását. A LIVING működésének alapértéke, hogy tudatos lokációválasztással, fenntartható fejlesztéseikkel minimalizálják a környezeti és közlekedési terhelést. Fejlesztései is ezen értékek mentén jönnek létre: alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti a 2000, eladott lakásainak száma pedig meghaladja az 1400 darabot.

A LIVING számára mindegyik lakóprojekt esetében fontos szempont a kiváló közlekedési infrastruktúra akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Az elkészült és fejlesztés alatt álló lakóparkok a 13. kerület frekventált, mégis csendes területein helyezkednek el, közel a Váci úti irodafolyosóhoz és annak fejlett szolgáltatáspalettájához. Emellett a LIVING rövid távú céljai közé tartozik, hogy további kerületekben indítson projekteket, ezzel is szélesítve meglévő lakáskínálatát.

A LIVING lakófejlesztései közül elsőként a Kassák Residence-t adták át 2020-ban, ezt követte a Metropolitan Garden 2021-ben, majd a Park West 1 és a Kassák Projekt folytatásaként a Kassák Passage 2022-ben. 2023 szeptemberében pedig a nagy sikerű Park West Projekt második üteme, a Park West 2 szerezte meg a használatbavételi engedélyét. A LIVING jelenleg is fejlesztés alatt álló ingatlanjai között szerepel a belváros-közeli Park West 3, a Kassák Projekt befejező üteme, a Kassák Terrace és a zöld környezetben épülő, idén átadásra kerülő, BREEAM „very good” minősítésű Le Jardin lakóparkok, melyek a megszokott kényelmi funkciókkal és smart technológiákkal felszerelve készülnek.

„A LIVING-nél küldetésünk, hogy a lakók életminőségét javítsuk, olyan otthonokat létrehozva, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Céljainkat szem előtt tartva szolgáltatás-hálózatunkat az ügyfelek igényeire szabva hoztuk létre, szakmai csapatunk pedig az alapításunk óta megoldásfókuszú gondolkodással támogatja az ügyfeleinket. Örömmel látjuk, hogy a piaci és ügyféligények találkoznak fejlesztéseinkkel, melyet pontosan tükröz, hogy működésünket tekintve fontos mérföldkőhöz érkeztünk: átadhattuk a LIVING 1000. lakását. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jövőben is megdolgozzunk a bizalomért, és bizonyítsuk, hogy az ingatlanfejlesztés egy sokrétű folyamat, mely által nem csupán ingatlanokat, hanem az élet minőségét is fejlesztjük” – mondta Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója.

 

A LIVING a beruházásai során kiemelt figyelmet szentel a fenntarthatóságra és a hatékony energiafelhasználásra, melyek a lakók számára kedvezőbb és alacsonyabb rezsi költségeket jelenthetnek. Az energiagazdálkodás és a környezettudatos megoldások mellett a lakók kényelme is sarkalatos pont a fejlesztő számára. A LIVING professzionális szolgáltató cége, a LIVING Service három területen könnyíti meg a lakók mindennapjait:

  • A Community LIVING szolgáltatások részeként a car-sharing mellett többek között nappali-társalgó, könyvtár, fészer és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető.
  • A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok.
  • A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék, a lakás berendezésétől a bérbeadáson át az ingatlan teljeskörű hasznosításáig.

Az 1000. lakást átvevő tulajdonos számára a LIVING professzionális szolgáltató cége, a LIVING Service az ingatlan díjmentes kezelését biztosítja egy éven keresztül.A LIVING-ről

A LIVING Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, célja olyan modern, fenntartható, városi otthonok létrehozása, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING 2017-es alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti a 2000 db-ot, eladott lakásainak száma meghaladja az 1400 db-ot. Megvalósult fejlesztései a Kassák Residence, a Metropolitan Garden, a Park West 1-2 és a Kassák Passage, folyamatban lévő projektjei a Park West 3, a Kassák Terrace és a Le Jardin lakóparkok. A lakófejlesztésekben közös a kiváló közlekedési lehetőségekkel és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, az átlagon felüli műszaki minőség és környezettudatos, fenntartható megoldások. A vállalat professzionális szolgáltatócége, a LIVING Service három területen könnyíti meg a lakók mindennapjait: a Community LIVING szolgáltatások részeként többek között közösségi nappali-társalgó, közösségi könyvtár, takarítás, car-sharing, közösségi fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel érhető el; a Smart LIVING megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos okosotthonok valósulnak meg, a LIVING Solutions szolgáltatásokkal pedig a lakástulajdonosok a saját vagy befektetési célra vásárolt lakásukkal kapcsolatos teendőikhez kapnak segítséget a lakberendezési szolgáltatástól kezdve, akár az ingatlan teljeskörű hasznosításáig.

I Forrás: LIVING/Üzleti Hírszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Ezzel számolj idén, ha klímát vásárolsz!

Ezzel számolj idén, ha klímát vásárolsz!

More details
Magyar cég került be Európa legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé

Magyar cég került be Európa legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé

More details
Nem félnek belevágni a magyarok az otthonfelújításba

Nem félnek belevágni a magyarok az otthonfelújításba

More details
Felvehetem-e titokban az üzleti tárgyaláson elhangzottakat?

Felvehetem-e titokban az üzleti tárgyaláson elhangzottakat?

More details
10 százalék fölött lehet már a magyar okosotthonok száma

10 százalék fölött lehet már a magyar okosotthonok száma

More details
Megnyílt a Gourmenza a H2Offices-ben

Megnyílt a Gourmenza a H2Offices-ben

More details
A Blochamps Capital, az Apelso Trust és az MBH Bank szakmai támogatásával bemutatja hiánypótló szakkiadványát: Családi Vagyontervezési Brosúra

A Blochamps Capital, az Apelso Trust és az MBH Bank szakmai támogatásával bemutatja hiánypótló szakkiadványát: Családi Vagyontervezési Brosúra

More details
Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője