2024. május 4., szombat - Mónika

Hírek

Az IHG Hotels & Resorts és a WING az EXPO Real 2023 kiállításon írt alá megállapodást a Hotel Indigo és a Holiday Inn Express szállodamárkák Budapestre érkezéséről

2023-10-05 268

Újabb két új szálloda érkezik Magyarországra, összesen 265 szobával. A világ egyik vezető vendéglátóipari vállalataként jegyzett IHG Hotels & Resorts és a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, a WING megállapodásának köszönhetően hamarosan két újabb szállodamárka érkezik Budapestre. A Münchenben megrendezett EXPO Real 2023 ingatlanvásáron aláírt szerződés két új szállodamárka magyarországi debütálását jelenti, egyúttal a prémium és a középkategóriás (’essentials’) szállodai szegmens hazai bővülését.

Budapest 6. kerületében a Hotel Indigo Budapest Andrássy várhatóan 2028 második negyedévében nyitja meg kapuit, 103 szobával, bárral és étteremmel. A szálláshely prémium lokációban, a világörökség részét képező Andrássy úton helyezkedik majd el, a Városligetben található új múzeumi negyed közelében. A Hotel Indigo márkanév alatt ma már 145 szálloda található a világban és további 128 szálloda áll előkészítés alatt, a most aláírt megállapodás pedig újabb fontos állomás a brand dinamikus terjeszkedésében. A Hotel Indigo márka minden helyszínen sikeresen ragadja meg a városok és városrészek egyediségét és hangulatát gyorsan keresett utazási célponttá válik.

A Holiday Inn Express Vágóhíd 2027 elején Budapest 9. kerületében nyílik meg várhatóan 162 szobával. A szálloda a belváros déli kapujában, a Nemzeti Színház, a MÜPA Budapest és a Nemzeti Atlétikai Központ közelében helyezkedik majd el, amely nemrégiben adott otthont az atlétikai világbajnokságnak. A Holiday Inn Express a világ legnagyobb szállodamárkája, amely 50 országban több mint 3000 szállodával és több mint 330 000 szobával rendelkezik.

Willemijn Geels, az IHG Hotels & Resorts európai fejlesztési alelnöke így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a WING-gel együttműködve Magyarországon is bemutathatjuk a közönségnek a Hotel Indigo és a Holiday Inn Express szállodákat ezeken a különleges és izgalmas épületeken keresztül. A most aláírt megállapodások jelzik a tulajdonosnak az új márkákba vetett bizalmát. Mindkét szállodamárka nagy népszerűségnek örvend a célközönség körében, akiket hamarosan személyesen is várunk a szállodáinkban ebben az élettel teli, történelmi fővárosban, legyen szó üzleti, vagy szabadidős időtöltésről.”

Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója elmondta: „A WING szállodai portfóliója az elmúlt években jelentősen bővült, és számos vezető nemzetközi szállodamárka választotta a fejlesztéseinket. A most aláírt két szállodával, a Hotel Indigo Budapest Andrássyval és a Holiday Inn Express Budapest Vágóhíddal pedig a WING belép a már legalább 1000 szállodai szobát megvalósított ingatlanfejlesztő vállalatok elit klubjába. A szállodafejlesztéseink diverzifikálása mind a lokáció, mind a márkák tekintetében fontos része a stratégiánknak, így nagy örömünkre szolgál, hogy a tekintélyes IHG szállodalánc két rendkívül sikeres márkáját is üdvözölhetjük projektjeinkben.”

A most aláírt két hotel a Kimpton Budapest és a Crowne Plaza Budapest 2021-es megnyitását követi. Az IHG Hotels & Resorts jelenleg négy* szállodával rendelkezik Magyarországon, amelyek az InterContinental Hotels & Resorts, a Crowne Plaza Hotels & Resorts és a Holiday Inn Hotels & Resorts márkák alatt működnek, és további három* szálloda van tervezés alatt.

* 2023. június 30-i adat.


Az IHG Hotels & Resorts-ról

Az IHG Hotels & Resorts [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] egy globális szállodapiaci vállalat, amelynek célja, hogy valódi vendéglátást nyújtson. Az IHG 19 hotelmárkájából és a világ egyik legnagyobb szállodai hűségprogramjából, az IHG One Rewardsból álló családnak több mint 6 000 nyitott szállodája van több mint 100 országban, és több mint 1 900 van fejlesztés alatt.

Az InterContinental Hotels Group PLC a csoport holdingtársasága, amelyet Angliában és Walesben jegyeztek be. Az IHG szállodáiban és vállalati irodáiban világszerte mintegy 345 000 ember dolgozik.

Látogasson el hozzánk online, ha többet szeretne megtudni szállodáinkról és foglalásaikról, valamint az IHG One Rewardsról. Az új IHG One Rewards alkalmazás letöltéséhez látogasson el az Apple App vagy a Google Play áruházakba.

Legfrissebb híreinkért látogasson el a Hírszobánkba, és kövessen minket a LinkedIn-en, a Facebookon és a Twitteren.


A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT. Mindezek mellett a WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége. A WING Németországban, Lengyelországban és Magyarországon összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

Az 1999-ben megalapított WING a magyar ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodaprojekteken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlanok. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió m2 alapterületű ingatlant fed le.

A vállalat alá tartozik Magyarország egyik vezető lakóingatlan fejlesztője a LIVING. Az okos és fenntartható megoldásokra, az energia- és költséghatékonyságra, valamint a közösségi szolgáltatásokra fókuszáló fejlesztő 2017-es alapítása óta kilenc lakóprojektben közel 2000 lakás fejlesztését indította el, ebből több mint 1300 darabot értékesített, négy átadott lakófejlesztésében pedig több mint 800 lakást már átadott vevőinek.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Jöhet a személyre szabott reklámoktól mentes ingyenes Facebook és Instagram?

Jöhet a személyre szabott reklámoktól mentes ingyenes Facebook és Instagram?

More details
Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

More details
Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

BIEF - Ipari ingatlanpiaci jelentés Q1 2024

More details
Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

Közösségi finanszírozás – elhaló lehetőség vagy a forrásbevonás jövője?

More details
Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

More details
Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

Újabb nemzetközi bérlő érkezik a WING által fejlesztett Libertybe

More details
Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője