2024. április 20., szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

Újabb nemzetközi díjat nyert a WING fejlesztésében megvalósult GOBUDA Mall

2023-05-08 227

Az év legjobb kiskereskedelmi fejlesztésért járó díjat nyerte el a GOBUDA Mall megvalósításáért a WING, a magyar ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, és Közép-Európa egyik meghatározó ingatlanpiaci vállalatcsoportja. Az idei exkluzív Best of the Best Hall of Fame Awards (HOF) rangos díjátadóján nemzetközi ingatlanpiaci szereplőket előzött meg a magyar fejlesztés.

Újabb elismerésben részesült a WING az idén immár nyolcadik alkalommal megrendezett HOF díjátadó gálán, amelyre április 26-án Prágában, a The Hotel Fitzgeraldban került sor. A neves eseményen Közép- és Kelet-Európa vezető ingatlanszakembereinek részvételével, az év legígéretesebb projektjeit és vállalatait díjazták. Az exkluzív Best of the Best Hall of Fame Awards a CIJ Awards sorozat megkoronázása, amely Közép- és Kelet-Európa győztes projektjeit és vállalkozásait méri össze egymással. A rendezvény egészen 2001-ig nyúlik vissza, és ma már a Cseh Köztársaságot, Lengyelországot, Magyarországot, Romániát, Szerbiát/SEE-t és Szlovákiát is felöleli.

A díj nemzetközi viszonylatban is elismerő visszajelzés a WING és fejlesztése, a GOBUDA Mall számára, amelyet immár negyedik alkalommal ismer el a nemzetközi szakma. A jutalmazott projekt a WING fejlesztésében újjászületett óbudai EuroCenter, új nevén GOBUDA Mall bevásárlóközpont mintegy 10 hónapig tartó komplex átalakítás során egy 25 ezer négyzetméter bérbeadható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, modern épületté alakult. A rekordsebességgel elkészült észak-budai pláza teljes mértékben a helyiek igényeire szabva nyílt meg, a munkálatoknak köszönhetően az épület kívül-belül teljesen megújult és új funkciókat is kínál.

A GOBUDA Mall nyitása óta folyamatosan bővülő üzletkínálattal várja látogatóit. A nemrégiben született INTERSPORTTAL kötött szerződésének köszönhetően 2023 őszén egy újabb mágnesbérlővel gazdagodik, de már most olyan márkák színesítik a bérlői mixet, mint a Douglas, a Wellensteyn, a Mohito, a dm, a Triumph vagy az Yves Rocher. A komplexum vendéglátóipari szegmens is tovább erősödik, sikerességét jól mutatja a nyár folyamán nyíló legújabb Wok ’n Go étteremmel az épület első emeleti food courton. Az épület a szabadidő kellemes eltöltéséhez is többféle lehetőséget kínál: a GOBUDA Mozinak és a Vidám Színpadnak vagy a legmodernebb fitness eszközökkel felszerelt klubhangulatú GOBUDA Fitness Clubnak köszönhetően.


A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő vállalatcsoportja, amely immáron három országban van jelen. A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, emellett többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT.

A vállalat 1999-es alapítása óta mintegy 1,1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A WING a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlan projektek. Vezető nagyvállalatok partnereként azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát meghatározó projekteket fejleszt. Kiemelt célja, hogy az épületek környezettudatosan, a dolgozók jóllétét, egészségének megőrzését támogatva valósuljanak meg. A fejlesztések során az energiahatékony működés, a környezettudatos anyaghasználat, a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált világítás, a környezettudatos gépészeti technológiák és hulladékkezelés meghatározó szempontok.

A WING alá tartozik a Magyarország egyik vezető lakóingatlan fejlesztője a LIVING. Az okos és fenntartható megoldásokra, az energia- és költséghatékonyságra, valamint a közösségi szolgáltatásokra fókuszáló fejlesztő 2017-es alapítása óta kilenc lakóprojektben közel 2000 lakás fejlesztését indította el, ebből több mint 1200 darabot értékesített, négy átadott lakófejlesztésében pedig több mint 800 lakást már átadott vevőinek. A LIVING-nél további fejlesztések állnak előkészítés alatt. Emellett a WING 2022-ben létrehozta önálló almárkáját, a WING Industrialt, amely az elmúlt 20 év alatt egyedülálló szakértelmet szerzett egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén és mára az egyik vezető szereplő vált az ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések piacán.

A vállalat fejlesztései között található többek között az ország legmodernebb és legnagyobb, egy épülettömbben megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom és a T-Systems székháza, az Ericsson és a Siemens-evosoft Duna-parti székháza, az East Gate Business Park, a Wizz Air Oktató Központ, az ibis Styles Budapest Airport Hotel , a B&B Hotel Budapest City, a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, Magyarország első környezettudatos, zöld minősített bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint WING lakóingatlanfejlesztő üzletágának, a LIVING lakóparkjai; a Kassák Residence és Passage, a Metropolitan Garden és a Park West 1 lakóparkok. Jelenleg fejlesztés alatt áll a Liberty, a LIVING Kassák Terrace, a Le Jardin, a Park West 2 és 3 lakóprojektjei, valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban, és az East Gate PRO. Emellett a vállalat tulajdonában áll számos irodaház, illetve az Airport City Business Park.

Bővebb információ: www.wing.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Fenntartható befektetés a közép- és kelet-európai régióban

Fenntartható befektetés a közép- és kelet-európai régióban

More details
Berobbant a fagyiszezon

Berobbant a fagyiszezon

More details
Új trendek a magyar építőiparban: technológia és kreativitás

Új trendek a magyar építőiparban: technológia és kreativitás

More details
Európa egyik legmodernebb betoncserépgyárát épít fel Hejőpapin a Wienerberger

Európa egyik legmodernebb betoncserépgyárát épít fel Hejőpapin a Wienerberger

More details
Helycserés támadás

Helycserés támadás

More details
Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Ezzel számolj idén, ha klímát vásárolsz!

Ezzel számolj idén, ha klímát vásárolsz!

More details
Magyar cég került be Európa legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé

Magyar cég került be Európa legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője