2023. szeptember 25., hétfő - Eufrozina

Hírek

Negyedik alkalommal támogatja a WING az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát

2023-04-18 113

A WING működése során kiemelt figyelmet fordít a gyerekek és fiatalok tehetséggondozására, így szemléletéhez híven immáron negyedik alkalommal támogatja az Országos Tudományos Diákköri Konferencia két szekcióját is, idén a cég a műszaki szekciónak gyémánt fokozatú támogatója, míg a közgazdaságtudományinak a főtámogatója. A két szekció számos ponton kapcsolódik az ingatlanpiachoz, így a támogatással a tehetséges fiatalok iránti felelősségvállaláson túl a szakma utánpótlásának biztosításához is hozzájárul.

A WING a közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja több mint húsz éves fennállása óta folyamatosan arra törekszik, hogy hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projekteket valósítson meg és hogy ezek az épületek az épített környezet fejlesztése mellett társadalmi értéket is képviseljenek. Ez a szemlélet jellemzi a cégcsoport CSR-stratégiáját, melynek több, mint tizenöt éve alappillére a gyermekek, fiatalok felzárkóztatásának és tehetséggondozásának elősegítése. Ennek megfelelően a WING 2017 óta, immáron negyedik alkalommal támogatja az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát (OTDK).

„Cégcsoportunk fennállása óta küldetésének tekinti a fiatal generáció fejlődésének támogatását, hiszen meggyőződésünk, hogy a tehetséges fiatalok kezében van a jövő. Az ingatlanfejlesztés egy dinamikusan változó, folyamatosan fejlődő terület, ahol mindig szükség van a friss ötletekre és az új gondolkodásmódra. Ezért döntöttünk úgy, hogy immáron a negyedik alkalommal, kiemelt támogatóként patronáljuk az Országos Tudományos Diákköri Konferenciának műszaki és közgazdaságtudományi szekcióját” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója, majd folytatta: „Az ország legjelentősebb tudományos diákfórumának ez a két szekciója szorosan illeszkedik az ingatlanfejlesztéshez, így támogatásukkal talán a WING is hozzájárulhat az ingatlanpiac jövőbeli szakembereinek kineveléséhez.”

Az idei alkalommal a WING által támogatott területeknek, vagyis a műszaki tudományi szekciónak a bajai székhellyel rendelkező Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara, míg a közgazdaságtudományi szekciónak a komáromi Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kara ad otthont.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia az ország legrangosabb és legelismertebb tudományos diákfóruma, mely a tehetséges fiataloknak színvonalas bemutatkozási lehetőséget nyújt. A konferenciasorozat hat évtizedes múltra tekint vissza, célja a felsőoktatásban tanuló kiemelkedő teljesítményű hallgatók munkájának megbecsülése, a tanár-diák kapcsolatok erősítése, valamint a diáktudományos tevékenység országos nyilvánosságának és elismerésének támogatása.

***

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő vállalatcsoportja, amely immáron három országban van jelen. A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, emellett többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT.

A vállalat 1999-es alapítása óta mintegy 1,1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A WING a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlan projektek. Vezető nagyvállalatok partnereként azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát meghatározó projekteket fejleszt. Kiemelt célja, hogy az épületek környezettudatosan, a dolgozók jóllétét, egészségének megőrzését támogatva valósuljanak meg. A fejlesztések során az energiahatékony működés, a környezettudatos anyaghasználat, a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált világítás, a környezettudatos gépészeti technológiák és hulladékkezelés meghatározó szempontok.

A WING alá tartozik a Magyarország egyik vezető lakóingatlan fejlesztője a LIVING. Az okos és fenntartható megoldásokra, az energia- és költséghatékonyságra, valamint a közösségi szolgáltatásokra fókuszáló fejlesztő 2017-es alapítása óta kilenc lakóprojektben közel 2000 lakás fejlesztését indította el, ebből több mint 1200 darabot értékesített, négy átadott lakófejlesztésében pedig több mint 800 lakást már átadott vevőinek. A LIVING-nél további fejlesztések állnak előkészítés alatt. Emellett a WING 2022-ben létrehozta önálló almárkáját, a WING Industrialt, amely az elmúlt 20 év alatt egyedülálló szakértelmet szerzett egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén és mára az egyik vezető szereplő vált az ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések piacán.

A vállalat fejlesztései között található többek között az ország legmodernebb és legnagyobb, egy épülettömbben megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom és a T-Systems új székháza, az Ericsson és a Siemens-evosoft Duna-parti székháza, az East Gate Business Park, a Wizz Air Oktató Központ, az ibis Styles Budapest Airport Hotel , a B&B Hotel Budapest City, a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, Magyarország első környezettudatos, zöld minősített bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint WING lakóingatlanfejlesztő üzletágának, a LIVING lakóparkjai; a Kassák Residence és Passage, a Metropolitan Garden és a Park West 1 lakóparkok. Jelenleg fejlesztés alatt áll a Liberty, a LIVING Kassák Terrace, a Le Jardin, a Park West 2 és 3 lakóprojektjei, valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban, és az East Gate PRO. Emellett a vállalat tulajdonában áll számos irodaház, illetve az Airport City Business Park.

Bővebb információ: www.wing.hu

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Szeptember 2023 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Tartalom galéria

Ezeket a kerti teendőket ne mulaszd el ősszel!

Ezeket a kerti teendőket ne mulaszd el ősszel!

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Magyar–olasz kulturális találkozások: pénteken kezdődik az Európai Hidak fesztivál!

Magyar–olasz kulturális találkozások: pénteken kezdődik az Európai Hidak fesztivál!

More details
Az SZTNH megbízásából készített IP kézikönyvet a MITTE

Az SZTNH megbízásából készített IP kézikönyvet a MITTE

More details
Így menthet életet a gumiabroncs

Így menthet életet a gumiabroncs

More details
Ha eddig még nem fizettünk volna mindenért ötször annyit: jöhet a kötelező szállodai szervizdíj

Ha eddig még nem fizettünk volna mindenért ötször annyit: jöhet a kötelező szállodai szervizdíj

More details
Aranyat befektetésnek? Igen!

Aranyat befektetésnek? Igen!

More details
Megjelent a WING legújabb ESG jelentése

Megjelent a WING legújabb ESG jelentése

More details
Vulkánkitörés? Bozóttűz? De mi lesz az utazásunkkal?

Vulkánkitörés? Bozóttűz? De mi lesz az utazásunkkal?

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője