2021. október 18., hétfő - Lukács

Hírek

Bistro jellegű étterem várja majd a Millennium Gardens bérlőit

2021-09-01 66

A Kantin étteremlánc gondoskodik a Millennium Gardens, valamint a Millennium Városközpont dolgozóinak és vendégeinek étkeztetéséről - értesült az OGH hírügynökség.

A Kantin márkanéven sikeresen működő étteremlánc legújabb egységének megnyitásáról állapodott meg a Millennium Gardens fejlesztését végző TriGranit, valamint az irodai prémium étkeztetést szem előtt tartó Kantin étteremlánc. A tárgyalások során a bérbeadót a Colliers, míg a bérlőt a VLK Cresa képviselte.

A mostani megállapodás értelmében a Millennium Gardens irodaházban közel 1 000 négyzetméteren és 200 négyzetméteres teraszon, az irodaház átadásától, 2022 júniusától várja az étterem nemcsak a Millennium Városközpont irodai dolgozóit, hanem a MÜPA és a Nemzeti Színház munkatársait és vendégeit. Az üzemeltetők tervei szerint az étterem részlegesen az irodák nyitvatartási idején túl is nyitva tart majd, ha ez a szolgáltatás nem is azonnal indul el., A 250 vendég befogadására alkalmas területen a hagyományos irodai menük mellett elérhetőek lesznek asztalszervízzel felszolgált prémium ételek is, így az új egység kiváló helyszínt biztosít majd akár üzleti ebédekhez és megbeszélésekhez.

A Millennium Gardens a Millennium City Center modern, szellős, egyszerre vízparti panorámával és kiváló közlekedési lehetőségekkel ellátott területének legújabb, legnagyobb presztízzsel bíró és egyben azt lezáró fejlesztésének ékköve lesz. A közép – és nagyvállalatok számára ideális,

3 670 négyzetméteres, könnyen osztható szintek kerültek kialakításra a 10 emeleten összesen 37 000 négyzetméteres irodaházban, melyben dunai panorámát teljes egészében biztosító tetőterasz is kialakításra kerül.

Célunk volt, hogy a Millennium Gardens épületének esztétikai jellegéhez és magas minőségéhez illeszkedő étterem álljon a majdani bérlők rendelkezésére. Tapasztalatunk szerint az újabb, Y és Z generációt képviselő munkavállalók számára fontos a minőségi környezet, az igényes design és a minőségi vendéglátás, és meg is tudják fizetni azt. Amikor új irodaterületet választ egy cég, döntésében fontos szerepet játszik, hogy a fiatalok számára megfelelő munkakörülményeket és munkakörnyezetet biztosítson – ezért is örülünk annak, hogy egy ilyen magas presztízsű vendéglátó egységet köszönthetünk bérlőink közt.”

–mondta Makk Károly Dömötör a TriGranit Vezető Bérbeadási Menedzsere.

A Kantin étteremlánc létrehozója Szini Béla, a Pomo D’oro egyik tulajdonosa és Hegyi Attila, az Albatros Catering és a Pasztell étterem tulajdonosa. 2019-ben a Váci úton nyílt meg első éttermük, melyet azóta további egy egység nyitása követett és több egység nyitásán dolgoznak.

Hegyi Attila az operációért felelős ügyvezető szerint -

Óriási piaci űr van mai napig az „üzemi” étkezés területén. Mi, azt a tudásunkat amit Bélával együttesen megszereztünk a vendéglátás területén, legyen az catering, vagy magas minőségű tradicionális vendéglátás, fordítottuk le erre a piacra és próbáltuk újra definiálni ezt a szegmenst. Jó minőségű alapanyagok, széles választék és egy modern bisztró hangulata definiálják a helyeinket. Látjuk a pozitív visszajelzéseket és azt hogy egy nehéz éven túl, a COVID alatt is, jól teljesítettek a már megnyitott helyeink. Ez a Millennium Gardens-ben nyíló egységünk lesz a következő egyik legnagyobb nyitásunk, ami a szektorba vetett hitünket bizonyítja és nem állunk meg, készítjük elő a további egységek nyitását”

A Kantin márka a mai piacon különleges értéket kéovisel, hiszen az irodákban dolgozók, már nem nagyon szeretnének kompromisszumot kötni, hogy az esti és hétvégi éttermi fogyasztásukhoz képest drasztikusan más minőségben és környezetben étkezzenek hétközben. Hiszünk abban, hogy igenis van igény az ilyen magasabb minőséget képviselő márkákra, hogy teret nyerjenek ezen a piacon és ez a tranzakció arra bizonyíték, hogy a fejlesztői piac is látja ezen szolgáltatások értékét a teljes irodai „termék” tekintetében”

– tette hozzá Losonci György, a VLK Cresa retail ágazatáért felelős szakértője.

A terület a hagyományos üzleti központ (CBD) és a Váci úti irodafolyosó mellett ma már valódi és egyben magas presztízsű alternatívaként jelenik meg a hazai és nemzetközi nagyvállalatok iroda keresési projektjeiben. Ezért választották már olyan neves, magas hozzáadott értéket képviselő vállalatok a Millennium City Center irodaházait, mint a Millenium Gardenst a Henkel, míg a szomszédos Millennium Towers irodaházakat többek között a Morgan Stanley, a Vodafone, a Nestlé és még sokan mások.

| Forrás: Colliers, TriGranit, VLK Cresa

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Október 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Mi történik, ha nem akarnak a dolgozók visszamenni az irodába?

Mi történik, ha nem akarnak a dolgozók visszamenni az irodába?

More details
Keresik a magyarok kedvenc házi süteményeit

Keresik a magyarok kedvenc házi süteményeit

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Holtponton a faár csökkenése?

Holtponton a faár csökkenése?

More details
Határon túli tájház nyerte az Év Tájháza díjat

Határon túli tájház nyerte az Év Tájháza díjat

More details
Már képeken keresztül is örökbe lehet fogadni

Már képeken keresztül is örökbe lehet fogadni

More details
Már nem hosszas és bonyolult a biztosítások ügyintézése

Már nem hosszas és bonyolult a biztosítások ügyintézése

More details
Hány éves kortól érdemes angolt tanulni a gyerekeknek?

Hány éves kortól érdemes angolt tanulni a gyerekeknek?

More details
Akadálymentességi minősítés a Millennium Gardens irodaháznak

Akadálymentességi minősítés a Millennium Gardens irodaháznak

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője