2021. október 18., hétfő - Lukács

Hírek

Képzéseket indít a Magyar Turizmus Akadémia

2021-09-28 37

A turizmus újraindulását támogató képzések indulnak a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia támogatásával. Az online képzéseken jelentős kedvezményekkel lehet részt venni. A Magyar Turizmus Akadémia elindítja 2021-es őszi/téli továbbképzéseit, amivel a turisztikai szakma újraindulását, a megváltozott piaci és munkatársi igényekre való felkészülést támogatja.

Az induló képzések fókuszában egyrészt vezetői továbbképzések, másrészt kiválasztás/interjútechnikai, valamint kommunikációs, önismereti, értékesítési és digitális kompetenciafejlesztések lesznek.

A képzéseket a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. támogatásával több mint 70 százalékos kedvezménnyel, valamint három képzés egyidejű megrendelésével a 3. képzés TÉRÍTÉSMENTES biztosításával indítják 2021-ben.

A képzések online, 4 és 6 órás modulokban kerülnek meghirdetésre, hogy minél szélesebb körben elérhetőek legyenek. Minden képzés turisztikai fókuszú, olyan gyakorlati tudást biztosít, melyet a turizmus és a rendezvényszakma BÁRMELY területén dolgozó munkatársak vagy vezetők azonnal hasznosítani tudnak.

A teljes képzési portfólió elérhető a turizmusakademia.hu/kepzes oldalon.

Az októberben induló képzések a nagy sikerű nyári webinarsorozat főbb témáit mutatják be:

2021. október 06.: Kiválasztás, interjútechnika – A csapat kiválasztása, megfelelő jelölt a megfelelő pozícióra!

Soha nem volt olyan nehéz a munkaerő-felvétel, mint most, de vajon mi alapján, hol és hogyan érdemes keresni a munkavállalót? Tippek, trükkök, taktikák a kiválasztási folyamatban. A képzést minden olyan vezetőnek vagy munkatársnak ajánlják, aki részt vesz új munkaerő felvételében akár szakmai, akár HR oldalon.

2021. október 08. és 2021. október 15.: Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés

A vezető szakmai és kommunikációs felelőssége az újraindulással folyamatosan nőni fog, míg a külső körülmények megváltoztak. A képzés a vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés gyakorlati eszköztárának és módszereinek feldolgozásával ad hatékony segítséget a kollégák megtartására, a szervezeti hatékonyság növelésére. A képzést bármilyen vezetői vagy senior pozícióban dolgozó munkatársaknak ajánlják, akik csapatot működtetnek.

2021. október 13.: Motiválás egyszerűen és eredményesen

A munkatársak egyéni belső motivációjának feltérképezése nélkül nehezen képzelhető el hosszú távú teljesítménynövelés. De valóban megállapítható ez akár a kiválasztási folyamat során is? Milyen eszközeink lehetnek a megfelelő ösztönzés érdekében? A képzést olyan vezetői vagy senior pozícióban dolgozó munkatársaknak ajánlják, akik csapatot működtetnek.

2021. október 14. és 2021. október 21.: Személyes értékesítés újra a fókuszban! – Értékesítési alapozó képzés, avagy hogyan növeljük leggyorsabban bevételeinket?

A pandémia előtti időszak az értékesítőkből rendelésfelvevőket csinált. Most viszont szükség van azokra a kompetenciákra, melyekkel sikeres partnerkapcsolatot lehet felépíteni, ugyanis elindult a verseny az ügyfelekért. Az értékesítési tréning az alapoktól mutatja be a megváltozott ügyféligényekre épülő profi értékesítési folyamatot, sőt a résztvevők most BÓNUSZ-ként megkapják személyre szabott elemzésüket, mely viselkedési erősségeiket, kihívásaikat, lehetőségeiket mutatja be az értékesítési folyamat során. A képzés ügyfélkapcsolattal rendelkező munkatársaknak ajánlott alapképzésként, vagy pedig ismétlő képzésként.

2021. október 15.: Élményalapú online meetingek, workshopok, programok megvalósítása digitális eszközökkel

Egyre több "találkozásunk" zajlik a digitális térben. Ez a gyakorlat valószínűleg megmarad. Mindnyájan tapasztaljuk a zoomfáradtságot, a virtuális megbeszélések unalmassá, érdektelenné válnak... Pedig így kellene összetartani, motiválni a kollégáinkat! A képzést ajánlják mindenkinek, akik csapatot vagy külső szakmai kapcsolatokat működtetnek, és szeretnék megtanulni a digitális tér élményalapú technológiáit, melyekkel akár egy belső meeting, bármilyen értekezlet, prezentáció vagy összejövetel színesebbé, hatékonyabbá tehető.

2021. október 20.: Generációk együttműködése a munkahelyen

Az egyik legnagyobb sikerű nyári webinar gyakorlati képzése abban segít, hogy a vezetők, középvezetők, csoportvezetők, HR-munkatársak megértsék a különböző generációk gondolkodásmódját, motivációit, és ennek megfelelően tudják alakítani toborzási és megtartási stratégiájukat. Mindemellett hatékony eszközöket kapnak a generációs konfliktusok kezeléséhez, a multigenerációs csapatok előnyeinek kiaknázásához.

A szervezők szeretettel várják a jelentkezéseket az adott képzés online jelentkezési felületén, és bíznak abban, hogy sokan élnek majd az újraindulást segítő, kedvezményes turisztikai képzési ajánlatokkal.

I Forrás:  turizmus.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Október 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Mi történik, ha nem akarnak a dolgozók visszamenni az irodába?

Mi történik, ha nem akarnak a dolgozók visszamenni az irodába?

More details
Keresik a magyarok kedvenc házi süteményeit

Keresik a magyarok kedvenc házi süteményeit

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Holtponton a faár csökkenése?

Holtponton a faár csökkenése?

More details
Határon túli tájház nyerte az Év Tájháza díjat

Határon túli tájház nyerte az Év Tájháza díjat

More details
Már képeken keresztül is örökbe lehet fogadni

Már képeken keresztül is örökbe lehet fogadni

More details
Már nem hosszas és bonyolult a biztosítások ügyintézése

Már nem hosszas és bonyolult a biztosítások ügyintézése

More details
Hány éves kortól érdemes angolt tanulni a gyerekeknek?

Hány éves kortól érdemes angolt tanulni a gyerekeknek?

More details
Akadálymentességi minősítés a Millennium Gardens irodaháznak

Akadálymentességi minősítés a Millennium Gardens irodaháznak

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője