make a websiteVédőháló Budapest 2018  

Helyszín:
 Magyar Vasúttörténeti Park
A terület ingyenesen igénybe vehető, zárt parkolóval rendelkezik.
Időpont:
2018. április 19-22., nyitva naponta 10.00-18.00-ig 

A 2018. április 19-től 22-ig megrendezésre kerülő 4 napos rendezvény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtse össze egy időben és helyen a vállalkozások és a nagyközönség számára a munkahelyi és otthoni biztonságunk, egészségünk megóvásának témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait.

Biztonságos és egészséges környezet otthon és a munkahelyen


Napjainkban a közvetlen veszélyeken túl egyre több környezeti, társadalmi bizonytalansággal kell szembenéznie mind az egyénnek, mind a különböző szervezeteknek. Szervezőként – leendő kiállítóinkkal együtt – arra törekszünk, hogy ezekre a ’veszély’ faktorokra felhívjuk a figyelmet, illetve az ezek elleni védekezés, megelőzés módját, eszközeit mind szélesebb spektrumban bemutathassuk.

Egyedi és hiánypótló rendezvénynek tartom a Védőháló 2018 kiállítást, hiszen a biztonság és egészség témakörein belül látni-, kipróbálni valókban gazdag, emberközeli, a szakmai közönség és a családok számára is érdekes programról van szó. A szakmai látogatók számára többek között azért lehet figyelemre méltó esemény, mert a munkavédelem, a biztonságtechnika talán legelismertebb, kétévente megrendezett nemzetközi rendezvényét, az düsseldorfi A+A kiállítást követi, így már megtekinthető számos termék a 2017-ben debütált újdonságok közül, egyúttal jelen lesznek a hazai gyártók, forgalmazók legújabb védőeszközei, védőruházati, munkaruházati termékei, alapanyagai is. Emellett a családok, gyermekek számára is tartalmas, örömteli időtöltést jelenthetnek a zenés, játékos programok vagy akár a tűzoltók, a mentőkutyák bemutatója.


"Életminőségünket alapvetően munkánk eredményessége határozza meg, ezért életünk legjelentősebb hányadát munkával töltjük, ráadásul az átlagosnál nagyobb veszélyeknek kitéve. A munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések elkerüléséhez, munkavégző képességünk megőrzéséhez és egészséges életéveink számának növeléséhez a kulcs a munkakörülmények fejlesztésében rejlik. Egyéni érdekünk mellett az egész társadalom versenyképességének javítását szolgálja mindaz, amit a munkavédelem ügyéért teszünk. A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkavédelmi Főosztályának munkája e védőháló erősítését szolgálja, ezért csatlakoztunk szakmai partnerként a négynapos rendezvényhez" – Nesztinger Péter  főosztályvezető, NGM Munkavédelmi Főosztály  

"Otthonunk biztonságának egyik legfontosabb alapja a tűzvédelmi szabályok betartása. Tűz bárhol és bármikor keletkezhet. Egy egyszerű vasalás, főzés vagy gyertyagyújtás is végződhet tragédiával. Veszélyes lehet egy túlterhelt elosztó vagy egy nem megfelelő műszaki állapotú tüzelő-fűtő berendezés is. Évente átlagosan 6500 lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, amelyek szinte 100%-ban megelőzhetők lennének. A BM OKF célja az emberek élet és - vagyonbiztonságának megőrzése, ezért csatlakozott szakmai partnerként a Védőháló Budapest 2018 programhoz" – BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség

Témacsoportok

 • Munkavédelem, munkakörnyezet
 • Környezetvédelem, környezeti károk, hatások elleni védelem
 • Otthonunk biztonsága
 • Mindennapjaink biztonsága
 • Egészségvédelem, jó közérzet
 • Részletek a vedohalobudapest.hu oldalon

Megjelenési lehetőségek

 • Kiállítás (a standokon, illetve a szabad területen)
 • Konferencia
 • Workshopok
 • Termékek, szolgáltatások bemutatása (prezentáció keretében vagy egyéb kreatív megoldásokkal)
 • Gyakorlati bemutatók, interaktív programok
 • Információs anyagok, molinók, egyéb hirdetések (egyeztetés szerinti) kihelyezése a rendezvény területén

  Információk a vedohalobudapest.hu oldalon

Kiállítói vélemények

Mi a véleményük kiállítóinknak a 2018. április 19. és 22. között, a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban megrendezésre kerülő kiállításról?

Végre megkülönböztetett figyelmet kap egy önálló kiállítás keretében az emberek biztonsága, egészsége! Ide nem csak a vállalkozások munkavédelmi felelősei jönnek majd el, mint egy szigorúan szakma orientált kiállításra. Hiszünk benne, hogy a Védőháló 2018 szakmai és családi program kínálata, a sok kézbe vehető, kipróbálható termék, a működés közben is megcsodálható számos készülék és védőeszköz sokkal több embert érdekel majd, mint egy szigorúan szakmai keretek közé szorított üzleti seregszemle.

VEKTOR Munkavédelmi Kft.
főtámogató, kiállító

Ez a maga nemében egyedülálló rendezvény többek között az otthonunkról, az egészségünk, a környezetünk védelméről szól, vagyis olyan értékek mellett tettek hitet a szervezők, amelyek számunkra is kiemelten fontosak. Gondoljunk bele, a magyar háztartások mintegy harmadában működik valamilyen klímaberendezés, miközben az emberek döntő hányada nincs tisztában az elhanyagolt készülékek veszélyeivel, káros hatásaival. És akkor még hány otthon és a munkahelyeken használatos egyéb eszköz, berendezés létezik, amelyeknek a helyes kiválasztásán, karbantartásán az egészségünk, vagy akár az életünk múlhat. A Védőháló kiállítás egy remek lehetőség a tájékozódásra, a szórakoztató környezetben való ismeretszerzésre!

Kataklizma Klíma Kft. 
Karsai Zsolt, ügyvezető - kiállító  

Évek óta várok egy olyan kiállításra, amelyen elérhető áron tudnak megjelenni a gyártók, forgalmazók, összehozza a munkavédelmi szakma képviselőit, egyúttal valódi, élményekkel, programokkal várja a családokat, nem szakmabeli látogatókat is. Ráadásul, aki vásárolni szeretne a kiállított termékekből, végre megteheti, akár kedvezményesen is.

Safety Systems Hungária Kft.
Nagy Csaba, ügyvezető - kiállító  

A Glovita hosszú évek óta, negyed évszázada e rendezvény szervezőjével állítja ki munkavédelmi kesztyűit. Ez az esemény merőben újszerű: új a helyszín, a forma és a koncepció. Kettő az egyben! Munkavédelem és egy kis szabadság! De az elv az a régi: a 89 éves Glovita Kesztyű Zrt. piaci jelenlétét segíti ez az esemény demonstrálni. Ez idő alatt folyamatosan megújultunk, korszerű  japán kötőgépeken gyártjuk a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak megfelelő munkavédelmi kesztyűinket. A Védőháló kiállítás számunkra is „oltalom”, meg tudjuk mutatni magunkat, kulturált és egyben extravagáns környezetben.

GLOVITA KESZTYŰ ZRT.
Dr. Sándor Zsuzsa, kereskedelmi Igazgató

Részt venne? Még kérdése van?

Írjon, vagy hívjon minket bátran, örömmel válaszolunk kérdéseire!

Visszaszámlálás

a kiállítás megnyitásáig, 2018. április 19-ig.
Részvételi díjak  |  Jelentkezés  |  Látogatói előregisztráció

© U4 Reklámiroda
Tel.: (1) +36 20 925 9012  Email: office@vedohalobudapest.hu