Három kívánság: Olcsón, Jól, Gyorsan!

  • 2019. szeptember 27., péntek 10:21
  • Esemény

epIsmerős az a mondás, hogy „Olcsón, jól, gyorsan tudunk dolgozni, Ön ezek közül 2-t választhat!”? Ha az irodánkban az EPSON WF-M5799 multifunkciós nyomtatót használjuk, az lesz a tapasztalatunk, hogy itt mind a 3 feltétel egyszerre teljesül kompromisszumok nélkül.

Olcsón:

Az irodánkban használt nyomtató a nagy kapacitású kellékanyaggal Bruttó 2 Ft-os lapköltséggel nyomtat. (A partnereink az üzleti célra használt nyomtatókkal átlagosan 1.000 oldalt nyomtatnak havonta.) E felhasználás mellett a megtakarítás 24.000 Ft is lehet évente Epson eredeti kellékanyaggal a hasonló modellekhez képest.

Jól:

Mikor mondhatjuk azt, hogy nyomtatónk „jól” dolgozik?:

Kiváló nyomatminőség: az Epson WF-M5799-es nyomtató pigment tintát használ, aminek előnye, hogy a tinta megkapaszkodik a papíron és rá egy védőréteget képez. A nyomatok így ellenállnak a napfénynek, tökéletes minőségűek, vízállók, kenődésmentesek.

Karbantartásmentes technológia: nincs a festéken kívül egyéb cserélendő alkatrész, így lényegesen kevesebb a meghibásodás esélye. Nagy előny továbbá, hogy a technológiából eredően nincs szükség bonyolult papírútra, ezért nincs (vagy lényegesen kevesebb) a bosszantó papírelakadás.

Gyorsan:

A nyomtatási sebességre sem lehet panaszunk, hiszen 24 lap / perc-es sebességével méltán megállja a helyét az üzleti nyomtatók középmezőnyében.

Nincs bemelegedési idő, így időt takarít meg az első oldal gyors elkészítésével (nagyságrendben fele annyi idő alatt készül el az első nyomat, a hasonló kategóriás lézernyomtatókhoz képest).

Érintő kijelző: magyar nyelvű, okostelefonra emlékeztető felhasználói felület, hatékonyabbá, könnyebbé teszi a nyomtató kezelését.

• Maximálisan automatizált kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás a hatékonyság fokozásáért.

• Nemcsak a nyomtatás nyer Önnek időt, hanem az innovatív képességekkel felvértezett szkennere. A dokumentumok automatikus elnevezése, végső tárolási helyre való mentése és számos más felhasználói szokásaira szabható megoldással rengeteg munkaidőt szabadíthat fel, amit más értékteremtő tevékenységre fordíthat.

Végül: apróbetűs rész helyett:
Magamból kiindulva, amikor egy érvelés végén meg vagyok győzve, akkor azért óvatosságból az apróbetűs részt keresem. A nyomtatónkkal kapcsolatban a fent leírtaknál ilyet nem fog találni.

EPSON WorkForce Pro WF-M5799DWF

• olcsó, kifogástalan minőségű nyomatás;
• törődésmentes, megbízható nyomtató;
• könnyű kezelés, magyar nyelvű érintőkijelző;
• garancia, beszáradás ellen is;
• alacsony energiafogyasztás, környezettudatos nyomtatás;
• több papír tálca, nincs több csere-bere;

Lépjen tovább a linkre! Kérjen árajánlatot!

OGH