2018. december 15., szombat - Valér

Védőhló 2018: fókuszban az otthonunk biztonsága és a hatékony munkavégzés titkai

  • 2018. március 12., hétfő 13:30
  • Esemény

vedohalo otthonbiztonsagaOtthonunk biztonságának egyik legfontosabb alapja a tűzvédelmi szabályok betartása. Tűz bárhol és bármikor keletkezhet. Egy egyszerű vasalás, főzés vagy gyertyagyújtás is végződhet tragédiával. Veszélyes lehet egy túlterhelt elosztó vagy egy nem megfelelő műszaki állapotú tüzelő-fűtő berendezés is.

Évente átlagosan 6500 lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, amelyek szinte 100%-ban megelőzhetők lennének. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség) célja az emberek élet és - vagyonbiztonságának megőrzése, ezért csatlakozott szakmai partnerként a Védőháló Budapest 2018 programhoz.

vedohalo cikk3

Újdonság! A Védőháló szakkiállításon bemutatkozik az RST Egészségközpont, amely mindazon vállalatok, intézmények számára nyújt egyedi "Air-Bo" egészségszolgáltatást, ahol fontos a dolgozók, munkavállalók egészsége, egészségük fenntartása, fejlesztése. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjük keressék majd fel a az RST Egészségközpont standját 2018. április 19. és 22. között, ahol bővebb tájékoztatást nyerhetnek a programról!


Visszaigazolt kiállító vállalkozások, szervezetek >>

A látogatói előregisztrációs felület már elérhető itt! >>


A Védőháló szakkiállítás szervezése során nagy hangsúlyt helyeznek a szakmai és ugyanakkor a nagyközönség látogatók meghívására is, amelyet az is segít, hogy a kiállítás egyedi lehetőségeket rejtő helyszíne a budapesti Magyar Vasúttörténeti Park lesz idén. Ide várnak 2018. április 19. és 22. között minden szakmai érdeklődőt, illetve a hétvégi nagyközönség programok iránt érdeklődőket, családokat, gyermekcsoportokat (akik számára interaktív eseményekkel, látványos bemutatókkal, zenés, szórakoztató produkciókkal teszik majd emlékezetessé a kiállítást).

A kísérő programok igen gazdagnak ígérkeznek:
  • Napi  2 alkalommal  " Randevú a Keletinél "  zenés munkaruha-védőruha divatshow
  • Tűzoltó bemutató -  BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
  • Mentőkutyák bemutatója - Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
  • Szakmai konferenciák munkavédelem, munkaruházat, tűzvédelem témakörökben
  • Nagyközönség programok, interaktív-, ügyességi-, kézműves programok gyermekeknek
  • Meglepetés koncert felnőtteknek
  • Meglepetés vendég  

Szakmai látogatóknak regisztráció esetén díjtalan belépést biztosítanak 2018. április 19-21-ig. Akik csak a családi napokon vennének részt április 22-én, a Vasúttörténeti Park aktuális jegyárának megfizetésével a Park és a Védőháló Budapest 2018 rendezvényeinek egyidejű látogatására válnak jogosulttá.

vedohalo cikk4

A látogatói előregisztrációs felület már elérhető itt! >>

Az esemény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtsük össze és jelenítse meg egy időben és helyen a munkahelyi és otthoni egészség, biztonság és környezetünk megóvásának összetett, de egymáshoz ezer szálon kapcsolódó témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait. A kiállítás részleteiről még itt lehet bővebben olvasni:

Esetleges kérdéseiket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy
a +36 20 925 9012-es telefonszámra várják a szervezők!


Kapcsolódó cikk: Erősebb védőháló kell Magyarországon is