2018. október 19., péntek - Nándor

A Cushman & Wakefield működött közre a BlackRock budapesti irodabérleti tranzakciójában

gtcwh northwest finalA Cushman & Wakefield képviselte a világ legnagyobb vagyonkezelőjét, a BalckRock-ot a 3,500 négyzetméteres irodabérleti tranzakciójában a GTC White House irodaházban, melyet 2018 áprilisában adnak át. A megállapodás egy opciós, 7,700 négyzetméteres bővülésre is kiterjed, mely 2018 áprilisától várható.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi irodájának ügyvezetője elmondta: “A BlackRock vállalatra az elmúlt évek legjelentősebb új piaci belépőjeként tekintünk. Megjelenésük tisztán mutatja a budapesti piac stabilitását és fejlődését. A BlackRock nemcsak hosszútávra köteleződött el a GTC White House iránt, mely minden igényüket kielégíti, hanem ideiglenesen beköltözött a Duna Tower irodaházba is, hogy a végleges irodájuk elkészültéig, a cég által előirányzott növekedés biztosított legyen. A Cushman & Wakefield-nél nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhettük a BlackRock vállalatot ebben a jelentős tranzakcióban és várjuk a további együttműködést.”

“Nagyon alaposan körüljártuk a lehetőségeket az új budapesti irodánk kiválasztásánál, mert szerettük volna, ha az új központunk tükrözi a cég innovatív szellemiségét. A GTC White House az összes olyan kritériumnak megfelelt, amely fontos számunkra, ilyen többek között a lokáció, az épület infrastruktúrája, a környék nyújtotta szolgáltatások és a jövőbeni bővülés lehetősége.” – tette hozzá Melanie Seymour, a BlackRock magyarországi ügyvezetője.

A BlackRock a fentiek mellett a Cushman & Wakefield projekt menedzsment és irodakialakítási szolgáltatásait is igénybe veszi.

(Forrás: Cushman & Wakefield)