2018. október 19., péntek - Nándor

Michael Smithing visszatért a magyar irodapiacra

michael smithing2A Colliers International magyarországi irodája örömmel jelenti be Michael Smithing visszatérését a cég iroda bérbeadási üzletágához, ahol bérbeadó képviseleti igazgatóként folytatja pályafutását. Új szerepkörében Michael visszatér gyökereihez az irodapiacra, hogy az ingatlan tanácsadó cég bérbeadó képviseleti üzletét irányítsa.

michael smithingMichael Smithing közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik a magyar ingatlanpiacon. Iroda bérbeadási tanácsadóként kezdte pályafutását a Colliers-nél 1993-ban, ahol 2001 és 2010 az ügyvezető igazgatói tisztséget töltötte be. Az elmúlt hat év során Michael a zöld épület minősítési szolgáltatásokra helyezte át figyelmét, ahol egy EMEA régióbeli és ázsiai csapatot kialakítva több mint 1 millió m2-en, 50 projekt zöld minősítésében dolgozott többek között olyan ügyfelek számára, mint CA IMMO, a Citibank vagy a GTC.

Új szerepkörében Michael visszatér gyökereihez az irodapiacra, hogy az ingatlan tanácsadó cég bérbeadó képviseleti üzletét irányítsa. Emellett az EMEA régió zöld minősítési feladatai továbbra is a felügyelete alá tartoznak a jövőben.

„A Szingapúrban töltött 3 évet követően nagy izgalommal tértem vissza Budapestre, és örömmel találkozom újra ügyfelekkel, veszek részt újra tranzakciókban. Mindent megteszek, hogy friss ötleteimmel az irodapiac meghatározó szereplője legyek.”– mondta Michael Smithing, a Colliers International magyarországi irodájának bérbeadó képviseleti igazgatója.

„Örülünk, hogy Mike elfogadta felkérésünket erre a pozícióra. Jelentős magyar irodapiaci piaci tapasztalattal és tudással rendelkezik, és biztos vagyok benne, hogy visszatérése ügyfeleink előnyére válik a jövőben.” – tette hozzá Tim Hulzebos, a Colliers International magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója.

Forrás: Colliers International