2018. május 25., péntek - Orbán

Várva Várt Alapítvány - Jótékonysági gálaest, 2017. június 16.

  • 2017. május 24., szerda 10:35
  • Esemény

varva vart alapitvanyJótékonysági gálaestet szervez 2017. június 16-án – az EMMI támogatásával – a Várva Várt Alapítvány. A gálaest célja a krízishelyzetbe kerülő babák és szüleik támogatása, illetve az örökbefogadás népszerűsítése. Fellépnek: Friderika, Lugosi Ali klarinét virtuóz és a Lugosi család, Vámos Robi, Gesztesi Máté, Kalap Jakab és gyerekzenekara.

Minden emberi élet felbecsülhetetlen érték, melyet kötelességünk védeni. Az alapítvány munkatársait ez motiválja minden egyes esetben, mikor körülményeiknél fogva veszélyeztetett, azaz krízisterhes kismamák fordulnak hozzájuk segítségért. Cél, hogy minden segítséget megadjanak a krízisterhes anyukáknak, hogy magzataikat kihordják, megszüljék és saját családjukban nevelhessék. Amennyiben ez ellehetetlenülne, a gyermekeket a szülő kérésére olyan családokhoz adják örökbe, ahol valóban várva várják őket.

VVA plakat

 

A gálaest támogatása számos krízisterhes anyuka számára fontos hozzájárulás jelent, ezzel is csatlakozhatunk a nemes ügyhöz - az élet védelméhez.

A gálaest fővédnöke: Kovács Róbert Kőbánya, polgármestere
Műsorvezető: Pataki Zita

Időpont: 2017.06.16, péntek 19.00 óra
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Jegyek kaphatók: az alapítvány weboldalán - www.varvavart.hu - és a helyszínen
Jegyek előrendelhetők: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Forrás: Esemény Menedzser)