Esemény, rendezvény, PR

csapatEgy esemény, rendezvény gyakran a legjobb apropó arra, hogy ne a konkurenciára, hanem az Ön cégére, termékére figyeljenek, Önökről beszéljenek, írjanak, tudósítsanak. Más oldalról a közös élmények megerősítik a kapcsolatokat cégen kívül és belül, megújítják a csapatszellemet  felszínre hoznak pozitív képességeket. 

Az O|G|H - Open Gates Hungary Kft.,  amely egyben az Esemény Menedzser és a Rendezvény Világ online magazin szerkesztője, a rendezvényvilág markáns szereplője.

Legyen az ...

- sajtóesemény, sajtótájékoztató
-
roadshow, termékbemutató, promóciós akció 
- PR-esemény 
- szakvásár, kiállítás 
- konferencia
- tréning

- vállalati esemény, évforduló
- partnertalálkozó, üzletember-találkozó
- élményprogram

... idén már 20 éve jelen vagyunk az eseménypiacon mint ESEMÉNY MENEDZSER: sajtó-, PR-menedzser, rendezvény-, konferencia-, kiállításszervező. Sokoldalúságunkat fémjelzi, hogy az exkluzív rendezvényektől  a több tízmillió forintos nemzetközi szervezési és kommunikációs projektekig terjed a repertoárunk. A helyszín lefoglalása, kialakítása, az installáció, az esemény megszervezése, kommunikációja, a vendéglátás, a vizuál- és hangtechnika, a hostessek, a mûsorok és produkciók, a kreatív ötletek és minden egyéb szolgáltatás legyen tehát a mi gondunk!Önök koncentráljanak csak az ügyfeleikre, vagy érezzék jól magukat mint vendég, vendéglátó.

A hazai piacon egyedülálló portálcsoportunk pedig jó hírét viszi Önöknek már több mint 180.000 partner felé. Nálunk egy kézben - és jó kézben - van tehát az eseménymarketing, a sajtó- és a PR-munka.