Nyomtatás

Keresik az Év Futó Fotóját!

2023-05-22 324

Hagyományteremtő céllal hirdették meg az Év Futó Fotója promóciót azok számára, akik akár arra büszkék, hogy elkezdtek futni, akár arra, hogy rendszeresen falják a kilométereket vagy éppen csak tervezik, hogy futócipőt húznak és a megfelelő alkalomra vártak. Most mindenkinek érdemes egy futó fotót kattintani, a nevezőkre ugyanis értékes nyeremények várnak.

A futás tagadhatatlanul az egyik legnépszerűbb kardió mozgásforma, ráadásul a szabadban futás a jó idő beköszöntével még egészségesebb. Akik rendszeresen vagy akár hobbi szinten futnak, gyakran fotózzák kocogás közben a napfelkeltét, a napnyugtát vagy a gyönyörű tájat, most azonban egy hiánypótló és a maga nemében egyedülálló kezdeményezés kedvéért magukról is érdemes kattintani egy képet futás közben. A sport népszerűsítése érdekében ugyanis egy hagyományteremtő kezdeményezés indult.

„Egyértelmű célkitűzésünk, hogy megmutassuk, milyen színes hazánk futó közössége. Mennyire különbözőek korban, alkatban és akár megtett kilométerben. Hiszen úgysem ez a lényeg, hanem a sport szeretete, és hogy legyenek büszkék a teljesítményükre, akár egy, akár tíz, vagy éppen száz kilométert futnak. Egy a lényeg, hogy várjuk a futók futó fotóit!” - tájékoztatott Korondán Gábor, a MERU Sportcare brand managere.

A futást népszerűsítik a megmérettetéssel a szervezők

Korondán Gábor azt is kiemelte, a kezdeményezéssel az a céljuk, hogy a futók fotóival népszerűsítsék a sportot és megmutassák, hogy ezt a sportot szinte bárki, bármikor és testalkattól vagy kortól függetlenül elkezdheti.

„Futni jó. Ez az a sport, amit - nyilván az egészségi állapot figyelembevétele mellett- bárki, bárhol végezhet. Saját magaddal versenyzel és az eredmény futásról futásra kézzel fogható, mérhető. Szabadságot ad, hiszen bármikor végezhető, amikor be tudod időzíteni a napodba. Célunk, hogy a futó fotókon keresztül népszerűsítsük ezt a mozgásformát, és éltessük azokat, akik belevágnak az edzésbe. Reméljük, hogy a profi futók mellett a kezdők is küldenek be nekünk futó fotót. Ha pedig lesznek olyanok, akik emiatt kezdik el a futást, akkor már nem dolgoztunk hiába” - tette hozzá a brand manager.

A megmérettetés 2023. május 22-től június 30-ig tart és a MERU Sportcare jelentkezési űrlapjával lehet jelentkezni a promócióra. A beérkezett fotók a MERU Sportcare hivatalos Facebook oldalára kerülnek majd ki, itt lehet gyűjteni a szavazatokat is a követők mozgósításával. A szervezők azt is elárulták, hogy az idei, első promóciót terveik szerint több is követi majd.

„Ha szeretik a futók a kezdeményezésünket és lesz rá igény, akkor mi örömmel megteremtjük jövőre is a módját és a lehetőségét annak, hogy megmutassák magukat hazánk futói!” - mondta el Korondán Gábor.

Az Év Futó Fotója promócióban nem csak kalóriát veszíthetnek a futók, de értékes nyereményekkel is gazdagabbak lehetnek, az első 3 helyezett ugyanis értékes sportkrémcsomagokat vihet haza.




A MERU-ról:

„A MERU termékek sportolóknak, azon belül is első sorban futók számára kifejlesztett sportkozmetikum család, mely egyénre szabható: távolsághoz, időjáráshoz, sportolással töltött időhöz mérten tudja mindenki a legmegfelelőbbet kiválasztani. A termékcsalád bemelegítő-, izomlazító-, alakformáló-, és funkcionális termékeket is tartalmaz. A termékeink a leggyakoribb sportolás során felmerülő problémákra kívánnak hatékony választ adni, úgy mint, az izomláz, kidörzsölődés, sérülések vagy az időjárási viszontagságok kapcsán felmerülő hőérzet csökkentése vagy növelése. A legtöbb termékünk tartalmaz E-vitamin gyöngyöket is, melyek a testhőre elolvadnak és felszívódnak, így ezen termékek kiválóak bőrápolásra is. Szívből ajánljuk mindenkinek, aki szívesen sportol, akkor is, ha alkalomszerűen, illetve professzionális szinten végez valamilyen mozgásformát. Sportmasszőrök, gyúrók is szívesen használják termékeinket, hiszen professzionális masszázskrémek is megtalálhatóak a portfóliónkban, melyeket, számos sportegyesület és sport klub a legkülönfélébb sportnemekből felfedezett már magának” - fejtette ki a brand manager.

I Forrás: OGH

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események