Nyomtatás

120 éve a turizmus szolgálatában - Boldog születésnapot, IBUSZ! (2. rész)

2022-08-29 378

Az idén 120 éves születésnapját ünneplő IBUSZ kiterjedt irodahálózatának és árbevételének köszönhetően hazánk legnagyobb utazási irodája: alaptőkéje 1,5 milliárd Ft, vagyoni biztosítéka 1,55 milliárd Ft, árbevétele pedig az elmúlt évek során éves szinten 20 milliárd Ft felett teljesített.

A 2 éve kialakult pandémiás helyzetben az IBUSZ magas színvonalú szolgáltatásai és a szakképzett, komoly tapasztalattal rendelkező munkatársai iránti bizalom még jobban felértékelődött az utazni vágyók körében. Lakossági- és céges ügyfeleik, partnereik részére egyéni, testre szabott ajánlatokat készítenek és teljes körű szolgáltatást biztosítanak a repülőjegy-és szállásfoglalástól kezdődően az utasbiztosításig, autóbérlésig, valutaváltásig.

Az IBUSZ az idei évre rendkívül sok és izgalmas utat szervezett a biztonságos és gondtalan utazásra, üdülésre vágyó ügyfeleinek. Júniustól októberig heti 20 charter járatot üzemeltetnek a mediterrán térség legkedveltebb üdülőterületeire, ahol több mint 300 szállásajánlatot kínálnak az apartmanoktól a luxushotelekig. Körutazásokból, városlátogatásokból is közel 300 lehetőséggel várják a kultúrára, természeti szépségek mélyebb megismerésére vágyókat. Európa számtalan gyönyörű úticélja mellett megtalálhatóak távolabbi, egzotikus körutazások is a kínálatban. Közkedvelt csoportos, magyar asszisztencia által kísért hajóútjaik a mediterrán térségeken kívül, észak-európai és közel-keleti vizekre hajózzák mindazokat, akik a hullámok és a tengerek szerelmesei. A távoli utazások megszervezésekor az utasoknak a kényelem, a személyre szabott kiszolgálás és a felkínált kedvezményes árak mellett lehetőségük van az IBUSZ-on keresztül intézni vízumügyeiket, utasbiztosításukat, repülőjegy-vonatjegy foglalásaikat, esetleges gépkocsibérlésüket és valutaváltásaikat is. Belföldön közel 150 szállásajánlattal és a cégeknek különleges helyszíneket és programokat biztosító rendezvényszervezéssel állnak partnereik rendelkezésére.

Ezeken felül az utazási iroda lehetőséget biztosít a kiemelkedő és rangos sport-, kulturális és zenei rendezvények, színházi előadások belépőjegyeinek megvásárlására is, de nem mulasztja el a különböző cégek és vállalatok számára a magas színvonalú konferenciák megszervezését és lebonyolítását, valamint külföldi és belföldi szakmai rendezvények megtartását sem. Az IBUSZ mindezeken túlmenően még vámügynöki tevékenységgel és más, teherforgalomhoz kapcsolódó szolgáltatással is foglalkozik. Országos irodahálózatuk és partnerirodáik mellett az ibusz.hu oldalon online foglalási lehetőséggel is várják az utazni vágyókat.

Hazánk egyik legpatinásabb és legismertebb márkája 120 éve utaztatja partnereit és teremt számukra nyugodt és tartalmas kikapcsolódást. 1902-es alapításától fogva számos nehézséget - világháborúkat, Trianont, szocializmust, pandémiát és válságokat - átvészelve és leküzdve eddig öt generációnak nyújtott felejthetetlen élményeket, és járult hozzá milliók egy-egy IBUSZ-utazással kapcsolatos nosztalgiájához.

Video összeállításunk régi IBUSZ-os reklámfilmekből: 


| Forrás: OTS

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események