Nyomtatás

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA Boldogon!

2022-05-15 759

Az OGH hírügynökség már többször hírt adott egy életképesnek induló Heves megyei vendéglátó beruházásról, mint érdekességről.

A járványhelyzet alatt sem adta fel a ROMEOK Alapítvány és már a munkájuk gyümölcsét is bemutatja az alábbi kedvcsináló videó: 

A beruházás – ahogy korábban már tudósítottunk róla - még 2019-ben, egy győztes EU pályázat után indult el, a GINOP-5.1.7-17-2018-00033 pályázati program keretében.

A beruházók eltökéltek továbbra is abban, hogy az új étterem egyesítse majd a tradicionális pizzériák és a falusi konyha előnyeit, amit az egyedi házi ízek, és a kizárólag helyi termelőktől származó ellenőrzött minőségi alapanyagok biztosítanak majd.

Várható kínálatból: pizzák, olasz tésztaételek, magyaros hamburgerek (nem mirelit), két féle gyros (pulyka, borjú), továbbá egytálételek, sültek, desszertkülönlegességek várnak mindenkit, természetesen kiszállítva is.

Az új pizzéria neve és mottója:

GASTROM PIZZÉRIA: MINŐSÉGBŐL – KÜLÖNLEGESSÉG

Úgy tűnik érdemes lesz megkóstolni egy jó pizzát, egy szép új környezetben, nyugodt körülmények, között távol a zajtól!

pizzazo 1

pizzazo 1

 

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események