Nyomtatás

Elkezdődött az épületfa árcsökkenése!!!

2021-09-13 453

Jó hírünk van a házépítőknek, lakásfelújításba kezdőknek! Az év eleje óta tartó, globálisan tapasztalható építőanyag-áremelkedés, ami az épületfánál is érzékelhető volt, úgy tűnik, végre megállt. A fenyő-fűrészáru termékeknél a Fatelep Turánál már az árcsökkenés is elkezdődött! Aki eddig kivárt az építkezéssel…

Aki eddig kivárt az építkezéssel, lakásfelújítással, tetőtér-beépítéssel vagy tetőfelújítással, épületfa-vásárlással, most érdemes belevágnia, ajánlatot kérnie! A fenyő-fűrészáru, különösen a gerenda, szarufa, padló, deszka már olcsóbban kapható turai fatelepünkön, a készlet erejéig. Ráadásul a legtöbb termékünk raktárkészletről vásárolható, rendelés esetén is rövid szállítási határidővel!

A következő termékek árai változtak:

További jó hír, hogy a gyermeket nevelő családok az otthon- és lakásfelújításhoz, többek között a tetőfelújítás, belső galéria és lépcső kialakításához, hajópadló vagy lambéria cseréjéhez, ereszcsatorna-készítéséhez és felújításához, terasz-, előtető- és kerítésépítéshez is igénybe vehetik a költségeik 50%-os visszatérítését (maximum 3 millió forintig).

Ezzel kapcsolatos további információk itt olvashatók: Videósegítség az Otthonfelújítási támogatáshoz

I Forrás: fateleptura.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események