Nyomtatás

A Knapp vásárolta meg az MTD Hungária régi telephelyét Nemesvámoson

2021-07-26 344

A Colliers értékesítette Nemesvámoson, Veszprém mellett a 9 hektáros területen elhelyezkedő, 30.000 négyzetméteres ipari ingatlan komplexumot az osztrák székhelyű, raktárlogisztikai eszközöket gyártó Knapp részére.

Az eladó, a kertápoló kisgépeket előállító MTD Hungária központosította gyártási folyamatait másik helyszínen, melynek következtében 2020-ban bezárta gyárát, így felkérte a Collierst az ingatlan értékesítésére.

“Az azonnali elérhetőség és a vonzó árazás segíti az ehhez hasonló ingatlanok értékesítését, és vonzóvá teszi olyan vállalatok számára, akik új, gyártásra alkalmas telephelyet keresnek Magyarországon. Ebben az esetben a vevő Knapp a Graz-ban található telephelyétől kb. 200 km-re lévő elhelyezkedés, az épületek állapota, valamint a korábban az MTD Magyarország számára dolgozó munkaerő elérhetősége voltak azok a szempontok, amelyek segítették a Knapp számára a vásárlási döntés meghozatalát.”

– mondta Beck Tamás, a Colliers Magyarország ipari ingatlan üzletágának igazgatója.

I Forrás: Colliers International

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események