Nyomtatás

Június 18-20-ra lett halasztva az Oldtimer Show

2021-04-19 928

A vírushelyzet miatt az áprilisra tervezett rendezvényt a tartalék dátumra kellett áttennünk: június 18-20. Célunk az Oldtimer Show magas színvonalú megrendezése, amihez szükség van a nagyon ritka külföldi oldtimer autókra és motorokra is. Büszkék vagyunk arra, hogy a 2020-as jubileumi XV. Oldtimer Show-t a határzár ellenére is magas színvonalon tudtuk megrendezni, igen komoly külföldi oldtimerek kiállításával.

Az egész világ várja már, hogy 2021-es nyár visszahozza nekünk a mindennapok szabadságát! Remélhetőleg júniusban már a maszkviselés sem lesz kötelező szabad téren.
A 10 hektáros fesztiválterület két park összevonásával jött létre. Akár a parkokban vagy a tereken sétálva, mindenütt tartható a biztonságos védőtávolság. A rendezvény „kiállítás” és „vásár” jellegű. A programok folyamatosak, a napi nyitástól zárásig tartanak. Vasúttörténeti Parkos rendezvényünk jellegzetessége, hogy a teljes területen szétszórva rendezzük be látványossággal. A látogatók sehol sem csoportosulnak, hanem a területet bejárva nézhetik meg a kiállításokat és vásárolgathatnak. A rendezvényünk vírusvédelmi szempontból is biztonságos! Vírusvédelmi tájékoztatónk a honlapunkon olvasható.

16. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Oldtimer Show. 2020-as jubileumi rendezvényünk alkalmából bevezetett olcsóbb pénteki jegy idén is kapható lesz. Ez főként a nyugdíjas látogatóknak akar kedvezni. Péntek munkanap lévén a parkban tágasabb lesz a hely, így nyugodtabb körülmények között lehet majd fotózni a járműveket.
Fontos megjegyezni, hogy a rendezvényszervező vállalkozásokat sújtó igen nehéz gazdasági helyzet ellenére a belépőjegyek árával tavaly csak értékkövető emelést tettünk.

Nyitva tartás: pénteken 12:00-18:00-ig, szombaton és vasárnap 09:00-18:00-ig.

Az örök kérdés: mi lesz az idei újdonság? Természetesen ismét új kiállítási anyagot mutatunk be. Az Oldtimer Show védjegyeként ismert antik autók és motorok idén is nagy számban lesznek kiállítva. A fakerekű autók többsége külföldi gyűjtőktől érkezik. Láthatja végre a magyar közönség a világ első hibrid autóját: 1916-os Woods-Stanley villany-benzin, majd gőz-hajtásra átalakított fakerekű autó. Az autómatuzsálem beindítását is tervezzük a kiállításon!

Szélesebb közönség előtt először az Oldtimer Show-n lesz bemutatva a tavaly újjáélesztett „Aranyvonat”. Az egykor híres, Szent István koronáját szállító ereklyeszállító hatalmas költségvetésű restaurálása 2020-ban fejeződött be. A rendkívül impozáns látványt nyújtó oldtimer jármű a West csarnok 28-as vágányán lesz bemutatva. A aranyozott jármű mellett díszmagyarba öltözött koronaőrök fognak őrt állni.
2021-ben kiemelt téma lesz a szocialista korszak járművei. A teljes „keleti” paletta bemutatására törekszünk, ezért világháború előtti Tartra, Praga, Skoda, Wikow, Magosix modelleket is kiállítunk. Nem maradhatnak ki a nagy fekete autók sem!

Az „Oldtimer Show”-ról folyamatosan frissülő információk a honlapunkon találhatók: oldtimershow.hu

(Esemény Menedzser)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események