Nyomtatás

Elindult és 3 napig tart a legnagyobb hazai online állásbörze – nézz be most! (2021. március 23-25.)

2021-03-23 980

Hetven munkaadó mintegy 1300 állásajánlatra várja a jelentkezőket a kedden reggel indult és csütörtök estig tartó HVG Online Állásbörze. A legtöbb ajánlat informatikusoknak, mérnököknek, idegen nyelveket beszélő ügyfélszolgálatosoknak, értékesítőknek, pénzügyi területen dolgozóknak és szakmunkásoknak szól. A munkaadók új állásaik nagy részét itt hirdetik meg először.

Kedd reggeltől már várják a cégek az álláskeresőket – pályakezdőket, tapasztalt szakembereket, munkahelyváltást tervezőket – a HVG Online Állásbörze virtuális standjainál. Műfajában a legnagyobb hazai rendezvény rekord kiállítót hozott: 70 – nagyrészt nemzetközi hátterű – vállalat keresi új munkatársait. Közöttük megtalálhatóak autóipari (Suzuki, Mercedes-Benz, Jaguar Land Rover, Nissan), nemzetközi ügyféltámogató központok (BT, Eaton, Exxonmobil, Morgan Stanley, UNICEF), autó-, gépipari beszállítók (Bosch, Knorr- Bremse, thyssenkrupp, ZF), gyógyszeripari (Egis, Roche, Sanofi), kiskereskedelmi (ALDI, Tesco), üdítőgyártó (Coca-Cola), informatikai cégek (IBM, 4iG, SAP), állami vállalatok (Mavir, MVM, BKV), a képzési szektor képviselői (Tempus Közalapítvány, Goethe Institut, DEKRA, Pécsi Tudományegyetem) és még sok más cég/szervezet. Ők állások mellett képzésajánlatokat is hoztak a börzére.

Az online állásbörze ötvözi az állásportálok és a hagyományos állásbörzék előnyeit. Csak számítógép/okostelefon, netkapcsolat kell hozzá, és a világ bármely pontjáról be lehet csatlakozni. Emellett élő esemény, a virtuális standok mögött munkaadók várják a kérdéseket, önéletrajzokat, megkereséseket három napon át.

hvgallas2

Az esemény használható álláskeresésre, munkahelyváltásra vagy a karrierlehetőségek felmérésére. Három nap alatt annyi információ szerezhető a hazai álláspiacról, amennyi sehol máshol, ráadásul a vírushelyzetben teljes biztonságban – maszk és távolságtartás nélkül online.

Hat tanács a sikeres részvételhez:

Regisztrálj

Nem kötelező, de érdemes regisztrálni a börze weboldalán (https://allasborze.hvg.hu/), mert csak így tudsz kapcsolatba lépni a munkaadók képviselőivel. A regisztrálók ezen kívül ajándékot is kapnak.

Pályázz

Böngéssz a cégek standjain az 1300 állásajánlat között, töltsd fel önéletrajzodat és küldd el egy kattintással a munkaadóknak akár az okostelefonodról.

Használd a chat funkciót

Az online állásbörze egyik leghasznosabb funkciója a chat. Ez nem publikus chat, azaz nem látod mások szöveges beszélgetéseit, és a tiédet sem látja más. Így nyugodtan felteheted a téged igazán érdeklő kérdéseket a cégek képviselőinek vagy karriertanácsadóknak.

Nézd és hallgasd meg a webelőadásokat és kérdezz

A három nap alatt 50 webelőadást tartanak a kiállítók, amelyek listáját majd a “Webelőadások” menüpont alatt éred el. Ezeken betekinthetsz a kulisszák mögé: megismerheted az egyes vállalatok mindennapjait, jövőbeni kollégáidat és felkészülési tanácsok kaphatsz az állásinterjúra.

Ízelítő az első nap (március 23. kedd) webelőadásaiból:

9.30 óra: Informatikusként a Suzukinál (Magyar Suzuki)

10.00 óra: Mi lehet a reális bérigény, ha pályakezdők vagyunk? (ALTEO)

10.30 Hatékonyság home office-ban (Flowserve)

11:00 Változó körülmények, új lehetőségek (Kenyeres András, mentáltréner, egyetemi oktató)

13.30 Virtuális tárgyalások (IBM)

14.30 Legyen a szakmád a hobbid (Egis Gyógyszergyár)

16.00 2021- Fény az alagút végén? (Kerekasztal beszélgetés, TCS, Egis, Sanofi)

Csak lazán

Öltözz úgy, ahogyan kényelmes. Az állásbörze alatt nem látható kamerád képe, csak szövegesen leszel jelen a chaten vagy a webelőadásokon.

Szánj időt az állásbörzére

Használd ki, hogy ennyi jó nevű és vonzó munkákat kínáló munkaadó összegyűlt. Nekik is az a céljuk, hogy mielőbb betöltsék üres pozícióikat, ugyanúgy, mint, ahogyan neked azt az egyet.

Várunk a HVG Online Állásbörzén március 23-25. között a https://allasborze.hvg.hu/ oldalon!

(Forrás: hvg.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Hírek, események