2020. október 29., csütörtök - Nárcisz

Vásárok, kiállítások

MEDICA 2020 és COMPAMED 2020, 2020. november 16-19.

68

November 16-19. között a MEDICA 2020, a gyógyászat világfóruma és a COMPAMED 2020, az orvostechnikai ipar beszállítóinak vezető piaci platformja virtuális formában várja a szakembereket.

A „virtual.MEDICA” és a „virtual.COMPAMED” az egészségügyi ágazat minden területéről várja a döntéshozókat a https://www.medica-tradefair.com és a https://www.compamed-tradefair.com/ online térben. Ezen belül három központi felület: a Konferencia, a Kiállítás és a Networking Plaza lesz elérhető.           

A kiállítói bemutatók elsősorban termékvideókat és a közvetlen „standvezetésre”, tárgyalásokra alkalmas webes felületet jelentenek. A Networking Plaza speciális érdeklődési területek lekérdezésével és átfogó szűrőfunkciókkal segíti a kapcsolatfelvételt. 

A MEDICA 2021 és a COMPAMED 2021 szakvásárokat jövőre hibrid koncepció keretében rendezik meg a düsseldorfi vásárközpontban.  Ez a megoldás élő platformok és digitális felületek kombinációját nyújtja a szakma képviselői számára.

„A kiállítók pozitívan fogadták az óvintézkedésekre vonatkozó higiéniai koncepciónkat, és a nyár folyamán lépcsőzetesen bevezetett nemzetközi utazási könnyítéseket látva a két szakvásár sikeres és biztonságos megvalósítása még reálisnak tűnt. A világjárvány miatt kialakult helyzetet azonban újra kellett értékelnünk. Az egyre több utazási korlátozás, valamint a külföldről érkező kiállítók kiemelkedően magas száma miatt úgy kellett dönteni, hogy ebben az évben kizárólag a virtuális formára koncentrálunk” – mondotta Wolfram Diener, a Messe Düsseldorf vezérigazgatója.

„A MEDICA és a COMPAMED kiállítói és látogatói évről évre a világ minden tájáról érkeznek. Idén a szakvásárokat megszokott fizikai valójukban nem lehet megrendezni a járványhelyzet miatt. Az éves ciklusnak köszönhetően folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, így létre tudunk hozni egy olyan átfogó virtuális vásárfelületet, amely világ minden pontjáról hozzáférhető, és amely magas színvonalú megoldást nyújt a szakma részére” – folytatta Wolfram Diener.

Ahogy már korábban megszoktuk, a kiállítók 80 százaléka Németországon kívülről, kereken 70 országból érkezett legutóbb is. A látogatók 70 százaléka jött külföldről, 170 országot képviselve. A két szakvásár tavaly több mint 6.300 kiállítót és 121.000 szakmai látogatót köszöntött.

A már ismert online portálok várják az érdeklődőket

„Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük a MEDICA és a COMPAMED weboldalakat, amelyek mára meghatározó internetes iparági platformokká váltak. Ezeket most felhasználhatjuk arra, hogy a kihívásokkal teli időkben is megfelelő eszközöket kínáljunk ügyfeleinknek a kapcsolatépítéshez és az értékes tudástranszferhez” – hangsúlyozta Horst Giesen, a Medica igazgatója.

A megszokott www.medica.de ill. www.compamed.de oldalról indulva a látogatói csoportot választva máris az új virtuális Medica ill. COMPAMED oldalára jutunk, ahol regisztrálni kell először vagy a korábbi belépési adatokkal tovább lépni. Innen három központi felületre jutunk: Konferencia, Kiállítás és Networking Plaza. Ezekbe belépve kitöltjük a megjelenő adatlapot, majd az oldal algoritmusával kommunikálva pontosíthatjuk igényeinket. Ezután a honlap elnavigál bennünket az igényelt találati pontokra, ahol további kereső funkciók is segítik munkánkat. A kiállítók feltöltött anyagát átnézve kapcsolatba léphetünk a kiválasztott kiállítókkal, a tárgyaláshoz időpontot egyeztethetünk, meghívhatjuk kollégáinkat a megbeszélésekre.
A funkciók asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is kezelhetőek.

„A MEDICA 2020 és a COMPAMED 2020 szakvásárokat megelőző időszakban az érintett szövetségekkel és partnerekkel együttműködve beállítjuk a legjobb streaming funkciót az eddig tervezett 600 fórum és konferencia üléseiről. A „koronavírus” témakör kiemelt figyelemre számíthat a virtuális résztvevők körében. Ezenkívül a kiállítók különböző webes bemutatókat fognak tartani innovációikról. Az online Matchmaking értékes üzleti kapcsolatok kialakításához biztosít felületet, melyet a video-webmeeting funkció is gazdagít” – mondta Horst Giesen a lehetőségeket sorolva.

A MEDICA idén digitálisan rendezett szakmai programja a teljesen aktuális technikai, gazdaságpolitikai, valamint egészségpolitikai trendekre és kérdésekre fókuszál. A MEDICA fórumai többek között:

  • MEDICA CONNECTED HEALTHCARE FORUM,
  • MEDICA HEALTH IT FORUM,
  • MEDICA LABMED FORUM,
  • MEDICA TECH FORUM,
  • MEDICA ECON FORUM,
  • COMPAMED HIGH-TECH FORUM
  • COMPAMED SUPPLIERS FORUM.

A MEDICA 2020 und COMPAMED 2020 virtuális szakvásárokkal kapcsolatos részvételi információikat az alábbi honlapokon érhetik el:

https://www.medica-tradefair.com/ és https://www.compamed-tradefair.com/.

Magyarországi képviselet:
BD-Expo Kft., Cseh Erzsébet
Tel.: 30/894-4869
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Október 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Tartalom galéria

A tudatos hotelválasztást segíti a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

A tudatos hotelválasztást segíti a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

More details
ExCEEding Borders: itt a Colliers International, CMS és Randstad közös piaci jelentése

ExCEEding Borders: itt a Colliers International, CMS és Randstad közös piaci jelentése

More details
Megváltoztak az eddigi évekre jellemző trendek az albérletpiacon

Megváltoztak az eddigi évekre jellemző trendek az albérletpiacon

More details
Tudja mi az a mesterelme csoport? Itthon is egyre több van belőle

Tudja mi az a mesterelme csoport? Itthon is egyre több van belőle

More details
Fontos hír az óraátállításról

Fontos hír az óraátállításról

More details
Új magyar turisztikai startup indult

Új magyar turisztikai startup indult

More details
Étkezéssel is erősíthetjük az immunrendszerünket

Étkezéssel is erősíthetjük az immunrendszerünket

More details
Végre: lakás- és házfelújításra indul állami támogatás!

Végre: lakás- és házfelújításra indul állami támogatás!

More details
Drupa preview nap, 2020. október 27.

Drupa preview nap, 2020. október 27.

More details
Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője