design your own website for freeVédőháló Budapest 2018  

Helyszín:
 
Magyar Vasúttörténeti Park

Időpont:

2018 április 19-22. 

A 2018. április 19-től 22-ig megrendezésre kerülő 4 napos rendezvény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtse össze egy időben és helyen a vállalkozások és a nagyközönség számára a munkahelyi és otthoni biztonságunk, egészségünk, valamint környezetünk megóvásának témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait.

Biztonságos és egészséges környezet otthon és a munkahelyen


Napjainkban a közvetlen veszélyeken túl egyre több környezeti, társadalmi bizonytalansággal kell szembenéznie mind az egyénnek, mind a különböző szervezeteknek. Szervezőként – leendő kiállítóinkkal együtt – arra törekszünk, hogy ezekre a ’veszély’ faktorokra felhívjuk a figyelmet, illetve az ezek elleni védekezés, megelőzés módját, eszközeit mind szélesebb spektrumban bemutathassuk.

Egyedi és hiánypótló rendezvénynek tartom a Védőháló 2018 kiállítást, hiszen a biztonság és egészség témakörein belül látni-, kipróbálni valókban gazdag, emberközeli, a szakmai közönség és a családok számára is érdekes programról van szó. A szakmai látogatók számára többek között azért lehet figyelemre méltó esemény, mert a munkavédelem, a biztonságtechnika talán legelismertebb, kétévente megrendezett nemzetközi rendezvényét, az düsseldorfi A+A kiállítást követi, így már megtekinthető számos termék a 2017-ben debütált újdonságok közül, egyúttal jelen lesznek a hazai gyártók, forgalmazók legújabb védőeszközei, védőruházati, munkaruházati termékei, alapanyagai is. Emellett a családok, gyermekek számára is tartalmas, örömteli időtöltést jelenthetnek a zenés, játékos programok vagy akár a tűzoltók, a mentőkutyák bemutatója.

Témacsoportok

 • Munkavédelem, munkakörnyezet
 • Környezetvédelem, környezeti károk, hatások elleni védelem
 • Otthonunk biztonsága
 • Mindennapjaink biztonsága
 • Egészségvédelem, jó közérzet
 • Részletek a vedohalobudapest.hu oldalon

Megjelenési lehetőségek

 • Kiállítás (a standokon, illetve a szabad területen)
 • Konferencia
 • Workshopok
 • Termékek, szolgáltatások bemutatása (prezentáció keretében vagy egyéb kreatív megoldásokkal)
 • Gyakorlati bemutatók, interaktív programok
 • Információs anyagok, molinók, egyéb hirdetések (egyeztetés szerinti) kihelyezése a rendezvény területén

  Jelentkezési információk a vedohalobudapest.hu oldalon

Kiállítói vélemények

Mi a véleményük kiállítóinknak a 2018. április 19. és 22. között, a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban megrendezésre kerülő kiállításról?

Végre megkülönböztetett figyelmet kap egy önálló kiállítás keretében az emberek biztonsága, egészsége! Ide nem csak a vállalkozások munkavédelmi felelősei jönnek majd el, mint egy szigorúan szakma orientált kiállításra. Hiszünk benne, hogy a Védőháló 2018 szakmai és családi program kínálata, a sok kézbe vehető, kipróbálható termék, a működés közben is megcsodálható számos készülék és védőeszköz sokkal több embert érdekel majd, mint egy szigorúan szakmai keretek közé szorított üzleti seregszemle.

VEKTOR Munkavédelmi Kft.
főtámogató, kiállító

Ez a maga nemében egyedülálló rendezvény többek között az otthonunkról, az egészségünk, a környezetünk védelméről szól, vagyis olyan értékek mellett tettek hitet a szervezők, amelyek számunkra is kiemelten fontosak. Gondoljunk bele, a magyar háztartások mintegy harmadában működik valamilyen klímaberendezés, miközben az emberek döntő hányada nincs tisztában az elhanyagolt készülékek veszélyeivel, káros hatásaival. És akkor még hány otthon és a munkahelyeken használatos egyéb eszköz, berendezés létezik, amelyeknek a helyes kiválasztásán, karbantartásán az egészségünk, vagy akár az életünk múlhat. A Védőháló kiállítás egy remek lehetőség a tájékozódásra, a szórakoztató környezetben való ismeretszerzésre!

Kataklizma Klíma Kft. 
Karsai Zsolt, ügyvezető - kiállító  

Évek óta várok egy olyan kiállításra, amelyen elérhető áron tudnak megjelenni a gyártók, forgalmazók, összehozza a munkavédelmi szakma képviselőit, egyúttal valódi, élményekkel, programokkal várja a családokat, nem szakmabeli látogatókat is. Ráadásul, aki vásárolni szeretne a kiállított termékekből, végre megteheti, akár kedvezményesen is.

Safety Systems Hungária Kft.
Nagy Csaba, ügyvezető - kiállító  

Részt venne? Még kérdése van?

Írjon, vagy hívjon minket bátran, örömmel válaszolunk kérdéseire!

Visszaszámlálás

a kiállítói jelentkezési határidőig, 2018. február 28-ig.
Részvételi díjak  |  Jelentkezés

© U4 Reklámiroda
Tel.: (1) +36 20 925 9012  Email: office@vedohalobudapest.hu