Média-
ajánlat
Tisztelt (leendő) Partnerünk!


Az alábbi "étlap" a legkedveltebb szolgáltatásainkat tartalmazza, de ha
bármilyen kérdése, észrevétele, egyéni igénye felmerülne, hívjon bennünket az 1/  460-1165 vagy a 460-1166-os telefonszámon, illetve írjon az orban.robert@ogh.hu címre, és örömmel elkészítünk egy ízlésének megfelelő ajánlatot.

Az Üzleti Hírszerzés portál hatékony felület az Önök szolgáltatásainak bemutatására.

Az olvasók célzottan olyan magánszemélyek, cégek, akik a versenyképesség, üzleti információvédelem, IT biztonság, HR, személy- és vagyonvédelem, illetve az ehhez kapcsolódó  események számára aktív célközönséget jelentenek.

Hírlevelek időszakosan mennek ki (10.000-22.000 címre)

Cikkek, ajánlatok megjelentetése

Portáljaink gyakorlatilag napi frissítésűek, azaz bármikor rugalmasan lehet anyagokat leadni. Évente mintegy 200 hírlevél jelenik meg.

Egy cikk/ajánlat megjelentetése valamely portálon 15.000 Ft + áfa/cikk. Javasolt terjedelme 2-3000 karakter, amelyhez tetszőleges mennyiségű kép is beilleszthető. A megjelenést követő 1 hétben a cikk vagy ajánlat egy alkalommal a címlapon kiemelt hírként is szerepelhet (Fókusz rovatban).

Hírlevélben való kiajánlás 

Ha az ajánlatot hírlevélben is meg kívánják jelentetni, kiajánlani: 15.000 Ft + áfa hírlevél megjelenésenként. (A cikk szerkesztését és feltöltését az ár tartalmazza). Örömmel állítunk össze kedvezményes 3 - 5 -10 - 15 megjelenésből álló hírlevél-csomagokat.

Örömmel vállaljuk egyedi arculatú 3-5 hírt és további ajánlatokat tartalmazó online mini-magazinok írását, szerkesztését, terjesztését a kb. 22.000 saját címünkre. Ezekben van lehetőség speciális nyomkövető linkek elhelyezésére, amely alapján az egyedi olvasók kattintásai nyomon követhetők.

Esemény TV

Szerkesztő, operatőr és vágó munkatársaink szívesen elkészítik

- esemény ajánló
- reklám riport
- cég- és szolgáltatás bemutató
- település-marketing

anyagukat, és ezeket be is sugározzuk a portáljaink kiemelt felületein. Ajánlatkérés esemény TV megjelenésre >>

Online katalógus

Ha nem csak egy hétre, hanem hosszabb időre (3-6-9-12 hónapra) szeretnének cég illetve termék/szolgáltatás bemutató anyagokat elhelyezni, érdemes - az online katalógus bejegyzést  kihasználni.

Ára: 7.500 Ft + áfa/hó /katalógus *

A szolgáltatás tartalma:

- egy 1500-3000 karakter terjedelmű bemutatkozó anyag,
- 4-8 db fotóval, 1db logó
- az összes elérhetőség feltüntetésre kerül
- 5 - 10 db keresőszó kerül beregisztrálásra
- a hirdető bekerül a portál linkgyűjteménybe
- 1 db hírlevél hirdetés kiküldést adunk ajándékba kb. 11.000 címre
- legalább 6 hónapos megrendelés esetén

* A megrendelt szolgáltatások értékével egyenértékű banner-megjelenést adunk bónuszként

Bannerek:

Ára: 1Ft + áfa/ADV

- Top-banner (468 x 60 pixel és/vagy 468 x 120px )
- Oldal-bannerek (120 x 240, 120 x 600 px):
- Top-giga bannerek (728 x 90 px)
- Videók vagy videó-banner besugárzás (355 x 355 px)

-
Hírlevelekben 468 x 60 pixeles bannereket (gif) tudunk elhelyezni a kampány
időszakában


 

Sajtó- és hírügynökség

Szívesen ápoljuk a jövőben a  médiával való kapcsolataikat, illetve örömmel teszünk javaslatot  a hírfigyelésünk alapján olyan megnyilatkozásokra, a-melyek szervezetük, projektjük jó hírnevét  illetve az Önök "szakértői" imázsát erősítik. Időben szeretne reagálni és kommunikálni (kritikus) piaci eseményekre? Szeretné, hogy többet szerepeljenek a hírekben? Ajánlatkérés sajtó- és hírügynökségi szolgáltatásra >>Sajtóesemény

Amennyiben a sajtó-, hírügynökségi munkát sajtóesemények szervezése is kiegészíti, örömmel adunk ajánlatot. Sőt, az Esemény Menedzser portál szerkesztőjeként rendezvényük kapcsán az igényelt technikai és catering szolgáltatásokra  kedvezményes árakat igyekszünk kialkudni a szolgáltatóknál. Szeretnék ajánlatot kérni sajtóesemény szervezésére >>
 OGH - a hír szerzője

ImagePiacépítés, marketing és kommunikáció! Cégünket, az Open Gates Hungary Kft-t (OGH) 1996-ban erre a három pillérre alapítottuk azzal a céllal, hogy megbízható, integrált marketing-kommunikációs csapatként egy kézből szolgálhassuk ki partnereinket. Már több mint 15 éve jelen vagyunk a piacon mint sajtó-, PR-, hírügynökség. Azon dolgozunk, hogy akár szolgáltató, gyártó, kereskedő, szakmai szervezet vagy önkormányzat a megbízónk, megkülönböztetett, kiemelt  figyelmet kapjon.

Bízom benne, hogy számos eddigi megbízónk  mellett Önöknek is jó hírt tudunk szerezni!

 

 


O|G|H - A hír szerzője - Minden jog fenntartva!
Ügyvezető igazgató:
Orbán Róbert 
Tel/fax.: 1/ 460 1165